Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Friss videoklip a NEKROGOBLIKON új albumáról: 'Darkness'

2018-11-19
A Scorpion nevezetű "goblin" vezette kaliforniai melo-death banda április 13-án jelentette meg új nagylemezét, a 'Welcome to Bonkers'-t.

A 2015-ös 'Heavy Meta' album folytatását Jason Suecof (Trivium, The Black Dahlia Murder) producelte. Kétségkívül ez a banda eddigi legagresszívabb kiadványa - ezt bizonyítja az első új single, a 'The Skin Thief' is, ami lentebb meghallgatható.

A gitáros, Alex elmondta: "Lévén ez az első albumunk ezzel a szörnyeteg dobossal, Eric-kel, úgy éreztük, valami igazán lüktető ízelítővel kell felvezetnünk a kiadványt, bemutatván az ő mérhetetlen tehetségét. Végül a 'The Skin Thief' dal mellett döntöttünk, ami egyébként is messze az eddigi legkeményebb, egyben legdrámaibb nótánk. Persze a hangzás 100%-ig goblin-metal. A soron következő koncertek alkalmával elő is fogjuk adni ezt szerzeményt; szóval készüljetek fel a káoszra!".

Az énekes, Scorpion hozzátette: “Mindig is azon voltunk, hogy dalszerzés közben produkáljunk valami olyasmit, ami változást hoz a zenénkbe. Ezúttal én magam írtam a dalok nagy részét, ellentétben a korábbi albumokkal, melyeken változatos kollaborációkat hallhattatok. Én leginkább arra törekszem, hogy egy adott dal minél fogósabb legyen - ez tehát egy igazán fülbemászó album. Fasza volt a közös munka Jason “Vagina Dr. Dad Mr. Lippington” Suecof-fal - ő is hozzájárult ahhoz, hogy egy szintet fentebb léphessünk".

A második nyilvános dal, a 'Dressed As Goblins' hivatalos videoklip formájában jelent meg. Az új kisfilm - ami a 2012-es virális videó, a 'No One Survives' folytatása - rendezője nem más, mint a neves multi-instrumentalista Brendon Small (Dethklok, Galaktikon) volt.

Alább meghallgatható a 'The Magic Spider' című szám is, amit így kommentált a banda: "Számunkra ez egy igazán különleges nóta. Különböző témákkal próbálkoztunk, mire rátaláltunk erre a zongora-riffre, ami a klasszikus rock / AOR-időkre hajaz. Van benne egy kis Rick Wakeman / Yes-feeling, de persze annál némileg pop-osabb. El lehet képzelni, milyen fasza élmény élőben előadni ezt a nótát: Raptor áll a rivaldafénybe, a nézők pedig csak csodálják őt... Ez a dal egyébként egy különleges kaland, ami a pop-prog műfajtól, a pop-punkon át, egészen a space-surf metalig terjed; továbbá egy kis trópusi, Broadway- és calypso-hatás is érezhető rajta... vagy a fene tudja... Az a lényeg, hogy ti is épp annyira élvezzétek, mint amennyire mi élvezzük!".

A Nekrogoblikon következő videoklipje augusztus végén jelent meg. A 'The Many Faces Of Dr. Hubert Malbec' című kisfilm itt megtekinthető (ebben a videóban foglalják össze az idei nyári Vans Warped fesztivál-körutat):

A következő klipet november közepén osztották meg. A 'Darkness' című szám los angelesi koncertfilmjét Kyle Fallon rendezte.

A Nekrogoblikon az ősz folyamán az Upon A Burning Body társaságában járta az Államokat, a Bill & Shred’s Excellent Tour-Venture elnevezésű körút keretében. A turnén részt vett a Buried Above Ground és a Adrift On River Styx is. A turné részletei és egyéb friss hírek a goblin-világból, a Facebookon találhatók.


Friss videoklip a NEKROGOBLIKON új albumáról: 'Darkness'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.