Normál verzió

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

'Misotheism' címmel adja ki következő albumát az HOUR OF PENANCE - Havancsák Gyula készítette a lemezborítót; itt a friss klip-premier!

2019-12-18
Az olasz death metal csapat nemrégiben igazolt az Agonia Records-hoz, és nekilátott nyolcadik nagylemeze dalszerzői munkálatainak...

Az Hour Of Penance 2018 novemberében kötött lemezszerződést az Agoniával, miután szakított a Prosthetic Records-szal (ahol három stúdiólemezük is megjelent). A banda 2019 februárjában látott neki soron következő, nyolcadik nagylemeze stúdiós munkálatainak. Az új album a 'Misotheism' címet kapta - megjelenése 2019. október 25.-re várható.

"Készüljetek fel ti is, mert mi készen állunk! A 'Cast the First Stone' album folytatása kilenc új dalt fog tartalmazni, melyek mindegyikét az utóbbi két évben szereztük. Igyekeztünk a tőlünk telhető legjobbat nyújtani nektek. Egy extrém gyorsaságú, extrém brutális anyaggal készültünk. Úgy döntöttünk, hogy ezúttal a Bloom Recording Stúdióban vesszük fel a dobokat; míg a gitár-, a basszus- és a vokál-témákat a Kick Recording Stúdióban rögzítjük. Hogy még magasabb legyen a színvonal, márciusban Lengyelországba utaztunk, hogy a híres Hertz Recording Stúdióban (Behemoth, Decapitated, Vader, Hate és a többi) elvégeztessük a keverést és a maszterizálást. Minden eddiginél keményebben dolgoztunk, hogy minden egyes dal minden egyes részlete kényeztesse a füleiteket. Alig várjuk már, hogy hallhassátok ezt az új ópuszt!".

A 1999-ben alakult, római Hour Of Penance zenekar hosszú utat járt be, mire megtalálta kiforrott hangzását, és vált Olaszország egyik legintenzívebben szóló, legtehetségesebb és egyben legkönyörtelenebb death metal bandájává. Ugyanakkor nyolcadik sorlemezük, a 'Misotheism' magában hordozza azt a vénát és "precíz perfekcionizmust", ami a színtér trónjára emelte a bandát.

"Ahogyan azt tettük a korábbi albumok esetében is, szenvedéllyel és precizitásra törekvéssel láttunk neki az adott lemez munkálatainak. Épp úgy álltunk a dolgokhoz, mintha a legelső albumunkat rögzítettük volna. Semmit nem vettünk készpénznek; tartottuk magunkat a rajongók által elvárt sztenderdekhez, egyben pedig igyekeztünk még tovább tökéletesíteni dalaink hangzását. Valójában sosem gondoltuk volna, hogy idáig jut a karrierünk, de annak ellenére, hogy nem éreztünk semmilyen nyomást az új album dalszerzői munkái közben, egyértelműen extra gondoskodással foglalkoztunk ezekkel a dalokkal. A végeredmény pedig a 'Misotheism' lett; azaz egy kegyetlenül brutális death metal album; egy összeomló univerzum betétzenéje. Az Hour Of Penance kreativitás tekintetében új szintre emelkedett. Biztosak vagyunk benne, hogy legalább annyira fogjátok élvezni ezt az albumot, mint mi magunk" - tette hozzá a banda.

Az új lemez borítóját ezúttal is a híres magyar művész, Havancsák Gyula (Accept, Annihilator, Destruction, Ensiferum, stb.) készítette. "Gyula tökéletesen papírra vázolta az album feelingjét" - nyilatkozták a zenekar tagjai.

A tracklista:
01.
Mass Crucifixion Of Kings
02. Blight And Conquer
03. Fallen From Ivory Towers
04. The Second Babel
05. Lamb Of The Seven Sins
06. Flames Of Merciless Gods
07. Sovereign Nation
08. Dura Lex Sed Lex
09. Iudex
10. Occult Den Of Snakes

Az album megjelenik több különféle változatban is (előrendelési infók itt) - többek közt limitált box-szettben is, ami a bónusz dalokkal kiegészített CD mellett kitűzőt és zászlót tartalmaz. Az említett bónusz nóták a következők:

11. Misconception
12.
Slavery In A Deaf Decay
13.
Hierarchy Of The Fools

Az első új dal, a 'Flames Of Merciless Gods' lentebb elérhető szöveges videó formájában:

Újabban napvilágot látott a 'Blight And Conquer' dal hivatalos "pixel-art" videója, amit olyan klasszikus videójátékok ihlettek, mint a Dark Souls és a Bloodborne.

Itt megtekinthető a dal basszusgitáros playthrough-videója is:

A 'Lamb Of The Seven Sins' gitáros playthrough-videója itt érhető el:

Alább elérhető az első hivatalos album-előzetes is:

A banda tavaly egy exkluzív, 2007-es promó-lemezt adott ki a 'The Vile Conception' album tizedik évfordulója alkalmából. 'Promo 2007' című nem-hivatalos lemez volt annak idején az a kiadvány, aminek köszönhetően az amerikai Unique Leader Records (Deeds Of Flesh, Disgorge, Beheaded) leigazolta a bandát. A később klasszikussá vált 'The Vile Conception' albumot 2008. február 23-án dobta a piacra a kiadó.

Giulio Moschini gitáros / dalszerző így nyilatkozott: "Hogy megünnepeljük 'The Vile Conception' albumunk 10. évfordulóját, egyben köszönetet mondjunk rajongóinknak, akik támogatták az Hour Of Penance-et az évek során, feltöltöttünk a Bandcamp-re a 'Promo 2007' című kiadványt, amit annak idején eredetileg kizárólag kiadók között szórtunk szét, limitált példányban. Most mind a három promó-dalt meghallgathatjátok ingyen, a Bandcamp révén!".

A lentebb meghallgatható és letölthető promó-lemezen - Moschini mellett - Francesco Paoli énekes, Silvano Leone basszer és Mauro Mercurio dobos játszik. A 'The Vile Conception' már egy másik felállás - Paolo Pieri (gitár, ének), Marco Mastrobuono (basszusgitár), Davide Billia (dobok) - kíséri a fő zeneszerzőt.

Az Hour Of Penance 2017-ben adta ki legutóbbi, 'Cast the First Stone' (Prosthetic Records) című nagylemezét.


'Misotheism' címmel adja ki következő albumát az HOUR OF PENANCE - Havancsák Gyula készítette a lemezborítót; itt a friss klip-premier!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.