Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt a THEM új videoklipje, az 'As The Sage Burns'!

2019-05-01
A Them együttes - melynek tagja a Symphony X basszerosa, Mike Lepond és a Suffocation dobosa, Kevin Talley - a Steamhammer/SPV kiadóval kötött tavaly lemezszerződést...

A Them illusztris felállását egy amerikai énekes, KK Fossor (ex-Coldsteel) és egy német gitáros, Markus Ullrich (a Lanfear alapítója / a Septagon és az A Cosmic Trail tagja) vezeti. Őket kíséri a szintén amerikai Markus Johansson (Sylencer, 4ARM) másod-gitáros, valamint egy ütős ritmus-szekció, amit Mike Lepond (Symphony X, Ross The Boss) basszer és Angel Cotte (Demolition Hammer) dobos alkot. A felállást egy német billentyűs, Richie Seibel (Lanfear, Ivanhoe), illetve egy tehetséges kórus-vokalista, Paul Sabu (Alice Cooper, David Bowie) teszi teljessé.

A Them zenekart az énekes, KK Fossor alapította 2007-ben, eredetileg mint egy King Diamond tribute-banda. Három éven keresztül turnézott a cover-banda - néhány koncertjükön fellépett velük az eredeti King Diamond két korábbi tagja, Mike Wead és Hal Patino is. KK 2014-re egy sajátos koncepciót állított össze: bizarr és kalandos sztorija már egy teljes értékű bandát / felállást igényelt - így született meg végül a Them együttes, aminek rögtön oszlopos tagjává vált Markus Ullrich is. 2016 őszére elkészült a banda első teljes értékű debütáló albuma, a 'Sweet Hollow', aminek megjelenését egy nagyszabású észak-amerikai turné követte, a legendás Helloween társaságában.

A Them sajátos hangzású power-thrash zenéjét a világ minden táján elismerik a kritikusok és a műfaj rajongói. Mint most kiderült, munkájuk következő gyümölcse a 'Manor of the Se7en Gables' album, aminek megjelenése 2018. október 26-án volt esedékes. Az új, 12 számos lemez minden tekintetben (stílus és koncepció) a debüt-album folytatása.

A 'Manor of the Se7en Gables' lemez kiadása végett a Steamhammer/SPV kiadóval kötött szerződést a banda. Ullrich mindezt így kommentálta: "Nem volt nehéz meggyőzni minket, hogy az SPV a tökéletes kiadó, mely révén megtehetjük a következő nagy lépéseket, és nemzetközileg még inkább elismert produkcióvá emelhetjük a Them zenekart".

"A 'Manor of the Se7en Gables' hangzása keményebb, sötétebb és technikai tekintetben szofisztikáltabb, mint a 'Sweet Hollow'-é" - közölte a fő dalszerző Ullrich az új lemez kapcsán. "Ugyanakkor a rajongókat meglephet néhány változtás, mivel az elmúlt két esztendő alatt sokat fejlődtünk, mint zenészek és zeneszerzők".

A 'Manor of the Se7en Gables' keverését Dave Otero végezte el, a denveri Flatline Audio Stúdióban. A borító és a dallista így néz ki:

01. Residuum (intro)
02. Circuitous
03. Refuge in the Manor
04. Witchfinder
05. A Scullery Maid (Interlude 1)
06. Ravna
07. As the Sage Burns
08. The Secret Stairs
09. Peine Forte Et Dure (Interlude 2)
10. Maleficium
11. Seven Gables to Ash
12. Punishment By Fire

Az első két ízelítő a 'Witchfinder' és a 'Circuitous' című szám, ami lentebb elérhető szöveges videó formájában. 2019 áprilisának végén megjelent az 'As The Sage Burns' című szám hivatalos klipje is.

A banda a jövőben koncert-fronton is aktívabb lesz. Ennek kapcsán Ullrich elmondta: "Debütáló albumunk promóciója keretében nagyjából 30 koncertet adtunk. Most azon vagyunk, hogy dalaink gyarapodásának köszönhetően megnöveljük ezt a számot".

A Them következő turnéja május és június között fog lezajlani Nyugat-Európában. A teljes beosztás itt érhető el.


Itt a THEM új videoklipje, az 'As The Sage Burns'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.