Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Dokumentumfilm készült az ORPHANED LAND zenekarról - itt az angol és német nyelvű verzió!

2018-03-13
A német Rockpalast tévéműsor dokumentumfilmet készített az "orientális metalzene" zászlóvivőiről.

Az All Is One című film - ami az Orphaned Land egyik albumának a címe is - azon az ideológián alapszik, amit a banda tagjai vallanak; vagyis hogy mind a három nagy vallás (kereseztény, muszlim, zsidó) ugyanonnan eredeztethető. A két német filmkészítő, Ingo Schmoll és Conny Schiffbauer Izraelbe látogatott, hogy megismerkedjen az együttes és a tagok mindennapjaival; ezáltal bemutassák individuális és kollektív gondolataikat, megmozdulásaikat.

"Ezzel a dokumentációval szeretnénk elkalauzolni a nézőket a közel-keleti konfliktusok tematikájába, és az ott élő emberek mindennapjaiba“ - közölték a filmkészítők.

Az egyórás dokumentumfilm - amiben nem mellesleg vendégként tűnnek fel a brit Carcass zenekar tagjai - alább tekinthető meg, angol és német nyelven egyaránt:

Az Orphaned Land újonnan megjelent, 'Unsung Prophets & Dead Messiahs' című albumát a banda egy nagyszabású 2018-as európai turné során mutatja be. A körút első felvonását február 24. és március 18. között rendezik meg, az In Vain, a Subterranean Masquerade és az Aevum társaságában (a négy banda március 11-én a budapesti Dürer Kertben is fellépett).

Május folyamán az izraeli csapat visszatér Észak-Amerikába, ahol a feröeri Týr zenekar, a Ghost Ship Octavius és az Aeternam társaságában adnak koncerteket.


Dokumentumfilm készült az ORPHANED LAND zenekarról - itt az angol és német nyelvű verzió!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.