Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

SKINLESS - itt a 'Savagery' album címadó dalának hivatalos koncert-klipje!

2018-07-25
A new yorki death metal veteránok hatodik stúdió-anyaga, a 'Savagery' május 11-én látott napvilágot.

A Skinless Tom Case hangmérnökkel vette fel az új albumot, a new yorki Doomsday Bunker Stúdióban. Az utó-munkálatokat Dave Otero (Primitive Man, Cattle Decapitation, Cephalic Carnage) végezte el, a Colorado-beli Flatline Audio Stúdióban.

A 'Savagery' "tíz rohadó atmoszférájú, aurális mocskot" tartalmaz, 37 percben, tele "titán slam-témákkal, durva groove-okkal, kegyetlen riffekkel és vér-éhes, bestiális hörgésekkel". A 'Savagery' "a Skinless 25 éves terror-hadjáratának legújabb csúcspontja".

A 'Savagery' május 11-én jelent meg, a Relapse Records jóvoltából (CD / LP / digitális), az alább látható, Jesse Levitt tetováló-művész által készített borítóval. A rendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. Savagery
02. Siege Engine
03. Skull Session
04. Reversal Of Fortune
05. Exacting Revenge
06. Medieval
07. Line Of Dissent
08. Cruel Blades Of The Guillotine
09. The Hordes
10. High Rate Extinction (bónusz track)

Íme a teljes album premiere:

A megjelenés napján bemutatták a 'Skull Session' című szám hivatalos klipjét, amit így kommentált a banda: "Stilisztikailag ez az új videó a Gonosz halott és a Mesék a kriptából című film-sorozatok, valamint A szupercsapat különös találkozása. A Skinless beszivárog egy hippi agyába és a végletekig gyötri azt. Ha csak tizede annyira élvezitek ezt a videót, mint amennyire mi élveztük a forgatást, akkor a célt elértük. Ez tulajdonképpen egy vérbeli házi videó, mivel a költségvetésünk nagy része sörre, egyéb alkoholra és faanyagra ment el... ÉLVEZZÉTEK AZ UTOLSÓ VÁGÁST! heeee heeeeee heeee haaa [ez a Kriptaőrző hangja]".

A banda június 8-án Brooklynban lépett fel, a Brooklyn Bazaar klubban. Itt elhangzott többek közt az új album címadó dala is, amihez a Relapse Records hivatalos live-klipet készített:

A Skinless 1992-ben alakult a new yorki Albany-ban. A 25 éves fennállás során 5 nagylemezük és számos EP-jük jelent meg. A 2011-es feloszlás után, 2013-ban ismét a klasszikus felállás jött össze, Sherwood Webber énekes, Noah Carpenter gitáros, Joe Keyser basszusgitáros és Bob Beaulac dobos részvételével. A banda 2015 júniusában (8 év kihagyás után) adta ki legutóbbi stúdiólemezét, az 'Only the Ruthless Remain'-t - erről bővebben itt írtunk.


SKINLESS - itt a 'Savagery' album címadó dalának hivatalos koncert-klipje!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.