Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

SENSE OF FEAR - itt a görög heavy-thrash banda új dala, a 'Torture Of Mind'!

2018-05-04
A görög Sense Of Fear zenekar nemrég világraszóló szerződést kötött a Rockshots Records-szal, új albuma, az 'As the Ages Passing by...' április 20.-i kiadása végett.

A ‘90-es évek végén alakult Sense Of Fear - ahogy a banda neve is elárulja - hangzása mély és sötét érzelmekkel van tele; nem is beszélve az erőteljes és agresszív megszólalásról. A “félelem” a kulcsfontosságú ösztön az ember túléléséhez.

A banda debütáló nagylemeze, az 'As the Ages Passing by...' közel 20 évnyi kemény munka gyümölcse. Minden egyes új dal gondosan ki van dolgozva; és egy különleges történetet mesél el, végtelenül mély érzelmekkel felvértezve. A dalszövegek személyes élményekből eredeznek; főként a belső démonainkkal való küzdelmet mutatják be. Az 'As the Ages Passing by...' tehát mind egységes bandaként, mind individuális egyénekként bemutatja a Sense Of Fear-t.

Az album dalait a Thessaloniki-beli Valve Stúdióban vették fel, Stratos "Strutter" Karagiannidis (Gus G , Wardrum) hangrménökkel. A keverés és a maszter a Music Factory és a Prophecy stúdiókban zajlott, a németországi Kempten-ALLGÄU-ban; a Mystic Prophecy frontembere, R.D. Liapakis, illetve C. Schmid felügyelete alatt.

A lemezborító és a dizájn Colin Marks (Nevermore, Exodus, Fleshgod Apocalypse, Kataklysm, Jeff Loomis, Xerath, Sylosis) nevéhez fűződik.

Az 'As the Ages Passing by...' albumot a Rockshots Records adta ki április 20-án, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Molten Core
02. Slaughter Of Innocence
03. Black Hole
04. Angel Of Steel
05. The Song Of A Nightingale
06. Torture Of Mind
07. Lord Of The World
08. Unbreached Walls
09. Sense Of Fear
10. As The Ages Passing By, Time Still Runs Against Us

Íme a 'Molten Core', az 'UNbreached Walls' és a frissen bemutatott 'Torture Of Mind' hivatalos szöveges videója:


SENSE OF FEAR - itt a görög heavy-thrash banda új dala, a 'Torture Of Mind'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.