Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

DOUBLE CRUSH SYNDROME - októberre új album, januárra pedig turné várható

2019-10-01
Az Andy Brings (Sodom, Powergod) énekes vezette német rockbanda elárulta az új lemez címét.

Mint kiderült, a Double Crush Syndrome következő nagylemeze 'Death to Pop' címmel jelenik meg, 2019. október 25-én, az Arising Empire Records jóvoltából.

Hamarosan közzéteszik az új lemez részleteit... de addig is alább megtekinthetjük az album címadó dalának hivatalos videoklipjét:

Szintén Death to Pop elnevezéssel bonyolítja le a banda az európai lemezbemutató turné első felvonását 2020 januárjában. A dátumok és állomások listája itt található meg.

A Sodom és a Powergod egykori gitárosa, Andy Brings és Markus Herzog dobos által alapított német rockbanda 2017-ben adta ki bemutatkozó nagylemezét, ami egy ízig-vérig ütős, tökös, dühös rock 'n' roll-alkotás. A 'Die For Rock N' Roll' című albumot szintén a Nuclear Blast leányvállalata, az Arising Empire Records gondozza.

A banda jelenlegi felállásának - Brings és Herzog mellett - tagja Slick Prolidol basszusgitáros-vokalista.

Másik hír, hogy a banda frontembere, Andy Brings tavaly ősszel bemutatta a saját élettörténetét összefoglaló dokumentumfilmet, ami a Full Circle – Last Exit Rock N´ Roll címet kapta. A dokumentáció 2018. szeptember 12-én debütált, az esseni Lichturg-ban, "Németország legcsodálatosabb filmszínházában", ahova minden rajongót szeretettel vártak. Minderről bővebb infókat itt lehet találni.


DOUBLE CRUSH SYNDROME - októberre új album, januárra pedig turné várható
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.