Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

'Martyrs' - itt a DE PROFUNDIS új szöveges videója!

2018-08-07
A brit progresszív black / death metal banda 'The Blinding Light of Faith' címmel jelentette meg új nagylemezét, május 10-én, a Transcending Obscurity kiadó jóvoltából.

A De Profundis tagadhatatlanul illusztris karriert tudhat maga mögött. Az évek során megállás nélkül fejlesztették zenéjük hangzását, különféle progresszív, extrém és dallamos elemekkel. Ugyanez az evolúció figyelhető meg a banda ötödik nagylemezén - annyi különbséggel, hogy ezen az albumon a korábban bevetett hangzásbeli megoldások legjobbikai keverednek masszív death metal-témákkal, melyek egyaránt erőteljesek és érzelemmel teltek.

A 'The Blinding Light of Faith' albummal együtt mutatta be új logóját is a banda - ezt Gary Ronaldson (Misery Index, Benighted) tervezte; míg a zenekar vallás-ellenességét sugárzó lemezborító Alex Tartsus (Sinister, Depravity) műve. A De Profundis tagjainak elmondása szerint ez az új lemez kétségkívül a legjobb anyag a diszkográfiájukban, pedig - a kritikusok és a rajongók szerint - az sincs híján korszakalkotó momentumoknak.

A tracklista:
01. Obsidian Spires
02. War Be Upon Him
03. Opiate For The Masses
04. Bastard Sons Of Abraham
05. Martyrs
06. Godforsaken
07. Beyond Judgement
08. Bringer Of Light

A 'Bastard Sons Of Abraham' és a 'Martyrs' című szám lentebb meghallgatható (ez utóbbi hivatalos lyric-videó formájában is elérhető). Szintén lentebb érhető el a 'Godforsaken' és az 'Obsidian Spires' szöveges klipje:

A De Profundis legutóbbi, negyedik sorlemeze 2015. szeptember 28-án jelent meg, 'Kingdom of the Blind' címmel, világszerte a Wicker Man Recordings jóvoltából.


'Martyrs' - itt a DE PROFUNDIS új szöveges videója!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.