Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

MASTER - új albummal tér vissza a legendás death metal banda; itt a 'The Book' című szám!

2018-11-21
A Master tagjai a Transcending Obscurity Records-szal kötöttek lemezszerződést új albumukra, ami 'Vindictive Miscreant' címmel jelenik meg a közeljövőben.

A Transcending Obscurity közleménye így szól: "A Master a death metal műfaj egyik legnagyobb legendája; immáron több mint három évtizede jelen van a színtéren - nevükhöz egy tucat klasszikus album fűződik. Kiadónk nagyon büszke, hogy lehetősége adódott együtt dolgozni a bandával. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy egy vadonatúj stúdióalbum kiadásában működhetünk velük közre. A Master új kiadványa, a 'Vindictive Miscreant' nem csak a régi rajongóknak okoz majd hatalmas kielégülést, de az új hallgatók is boldogok lesznek. Hosszú évek óta ez a banda legjobb lemeze!".

A Master alapítója, Paul Speckmann hozzátette: “Természetesen nagy megtiszteltetés és hatalmas privilégium számunkra, hogy ezekben az időkben egy hírhedt, sokak által ismert és elismert kiadó lehet a partnerünk! A Master jövője jó kezekben van - harcolunk a végsőkig!”.

A 'Vindictive Miscreant' album magán viseli a Master minden védjegyét, nyers hangzását és a bandatagok tapasztalait. Kevés olyan banda létezik manapság, amely a Master-hez hasonló utat járt volna be; sőt, három és fél évtized elteltével is ugyanolyan lendülettel, mint annak idején. A Master régi és új zenekarok számára egyaránt sztendereket, követnivaló példákat állított az évek során. Ami pedig a legfeltűnőbb és legfontosabb: a tagok fáradhatatlansága, szenvedélye és kitartása e műfaj mellett. A csapat pillanatnyilag jobban ki van éhezve, mint valaha. A 'Vindictive Miscreant' kétségkívül a Master egyik legerősebb albuma - ezáltal lesz ismét releváns a death metal zene!

A 'Vindictive Miscreant' album november 28-án jelenik meg, az alább látható, Mark Cooper által tervezett borítóval és tracklistával:

01. Vindictive Miscreant
02. Actions Speak Louder Than Words
03. Replaced
04. The Inner Strength Of The Demon
05. The Book
06. Engulfed In Paranoia
07. The Impossible Of Dreams
08. Stand Up And Be Counted

Alább meghallgatható a 'Vindictive Miscreant' címadó dala, plusz a 'Stand Up And Be Counted', a 'Replaced', az 'Engulfed In Paranoia' és a 'The Book' című szám, ízelítőképpen az előrendeléshez, amit itt lehet leadni különféle formában.

A Master jelenlegi felállását Paul Speckmann (ének, basszusgitár), Zdenek Pradlovsky (dobok) és Aleš Nejezchleba (gitár) alkotja.


MASTER - új albummal tér vissza a legendás death metal banda; itt a 'The Book' című szám!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.