Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

'Rock 'N' Roll Disease' címmel adja ki új albumát a WARRIOR SOUL

2019-04-23
Kory Clarke és bandája, a Warrior Soul egyúttal bejelentette 2019-es európai turnéjának első felvonását.

A Warrior Soul vadonatúj, 'Rock 'N' Roll Disease' című albuma június 7-én jelenik meg, a Livewire / Cargo Records jóvoltából, mint a 2017-es 'Back on the Lash' folytatása.

A 'Rock 'N' Roll Disease' - a banda közleménye szerint - egy valódi "rock-vihar". Elmondásuk alapján: "A 'Lash...' albumhoz hasonló hozzáállással vágtunk bele a munkálatokba - innen-onnan szemezgettünk a korábban fennmaradt témákból. A 'Back on the Lash' egy nyers és laza anyag volt; épp úgy, ahogy az új lemez is... most viszont a csúcsra járatjuk a dolgokat!" - mondta Kory Clarke frontember.

Az új albumot maga Kory Clarke és Adam Arling producelte. A keverés és a maszter Miguel Martins és Arling nevéhez fűződik; míg a lemezborító Mark Procter műve.

A tracklista:
01. Up The Dose
02. Rock 'N' Roll Disease
03. Off My Face
04. Melt Down
05. Rock On
06. War Ride Children
07. Going Mental
08. After The Show

Az új lemez első két single-dala, az 'Over The Top' és az 'Off My Face' hamarosan megjelenik...

A 'Rock 'N' Roll Disease' album promóciójával május közepén indul európai / brit turnéra a banda. A hivatalos plakát alább látható:

A Warrior Soul 2017-ben egy "magasfeszültségű, maximum hangerőt igénylő" új albummal állt elő. A 'Back on the Lash' egy "erős rocker kinyilatkoztatási szándék Kory és a Warrior Soul részéről". Kory Clarke (aki a Metallicás Lars Ulrich szerint egyértelműen a "Bon Scott / Axl Rose / Micheal Monroe-tengelyen" emlegethető) az egyik utolsó valódi, élő rock 'n’ roll frontemberek egyike, és mióta megjelent a klasszikus 'Last Decade Dead Century' (1990) album, megállás nélkül úszik a középszerűség és a biztonságos lázadás árjával szemben. Legutóbbi szólóalbuma 'Payback’s a Bitch' címmel jelent meg, és a legendás Rolling Stone magazin szerint is az év egyik legjobb lemeze volt. Az által képviselt, politikától irtózó, tökös rock 'n' roll-attitűd 2017 végén egy vadonatúj stúdiólemezen mutatkozott meg, ezúttal a Warrior Soul neve alatt. A tavalyi évben biztosan nem hallottál ennél erőteljesebb és autentikusabb albumot. A 'Back on the Lash' épp oly agresszív, hitvány és leszarom-stílusú, amennyire ennek a világnak szüksége van!


'Rock 'N' Roll Disease' címmel adja ki új albumát a WARRIOR SOUL
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.