Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

AHTME - gitáros playthrough-videó a 'Seweborn' albumról: 'To Exist'

2019-01-06
A korábban The Roman Holiday-ként ismert, kansasi technikás death metal banda a Unique Leader kiadó jóvoltából jelentette meg új, 'Sewerborn' című albumát.

A 2005-ben alakult Athme alapvetően egy technikás death metal banda, ami "sebészi pontosságú gitár-riffekkel, pusztító groove-okkal, erőszakos vokállal és acélos ritmus-szekcióval" operál. A banda egy 3 éves szünet után tért vissza 2016-ban; méghozzá egy új lemezszerződéssel (Unique Leader Records) és egy új albummal (pontosabban a 'The Demonization' album újrakiadásával).

Az első hivatalos Athme-album mellett tehát a Unique Leader újra kiadta a The Roman Holiday bemutatkozó, 2013-as, független gondozású, 'The Demonization' című lemezét is. Ez ezt megelőzően sosem került hivatalos forgalomba, pedig az online közösség és az underground média igencsak pozitív kritikákkal illette. Az akkoriban The Roman Holiday-ként futó zenekar eredetileg 2009-ben rögzítette ez az albumot, Navene Koperweis (Animosity, Animals As Leaders, Entheos) producer közreműködésében - hasonlóan az új anyaghoz.

A 'The Demonization' újrakiadása 2016 februárjában volt esedékes; míg az első teljes értékű Athme album - aminek keverését és maszterizálását Zack Ohren (Immolation, Carnifex) végezte, borítóját pedig Tony Kohl tervezte - 2018. június elsején jelent meg, 'Sewerborn' címmel.

A 'Sewerborn' 47 percnyi, nyers gitár-témákkal, csonttörtő ritmusokkal, beteges brutalitással és horrorisztikus atomszférával felszerelt zenét tartalmaz. Íme a lemezborító és a dallista:

01. Lord Of Shit
02. Subservient
03. Dig
04. Sea Of Sand
05. Summoning Shiba (feat. Malcom Pugh)
06. The Stench Of Farooq
07. 9_2_5
08. To Exist
09. Contort And Control
10. Possession Obsession
11. Subhuman Remains

Az első két előzetes, a 'Subservient' és a 'Subhuman Remains' című szám hivatalos videója alább érhető el. Szintén lentebb tekinthető meg a 'Possession Obsession' című szám Jordan Plumer dobos és a 'To Exist' dal Dalton Harper gitáros által prezentált playthrough-videója.


AHTME - gitáros playthrough-videó a 'Seweborn' albumról: 'To Exist'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.