Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

NERVOSA - bemutatta új koncert-klipjét a brazil thrasher lánycsapat: 'Raise Your Fist!'

2019-03-18
A Rio de Janeiro-i székhelyű thrasher "lány-trió" 2018 júniusában új lemezt adott ki a Napalm Records jóvoltából, 'Downfall of Mankind' címen.

A brazil thrash-kommandó neve továbbra is az agresszió és a kötetlen vadság szinonimája. A metalista csajok minden albumukkal kemény csapást mérnek a hallgatókra és az egész világra; nem is beszélve intenzív élő performanszaikról. Harmadik nagylemezük, a 'Downfall of Mankind' ezúttal Martin Furia (Destruction, Flotsam And Jetsam, Evil Invaders, stb.) producer közreműködésében készült el.

Fernanda Lira front-asszony korábban így kommentálta az új lemezt: "Totálisan elégedettek vagyunk ezzel az új albummal. Egy jóval kiforrottabb és agresszívabb anyagra kell számítani a korábbiakhoz képest. Határozottan kijelenthetjük, hogy ez az eddigi legjobb lemezünk!".

A 'Downfall of Mankind' munkálataiba olyan legendás vendégek segítettek be, mint João Gordo (Ratos de Porão), Rodrigo Oliveira (Korzus) és Michael Gilbert (Flotsam And Jetsam). A banda alap-felállását egyébként Fernanda Lira basszusgitáros-énekes, Prika Amaral gitáros-vokalista és Luana Dametto dobos alkotja.

Az új lemez 2018. június elsején jelent meg, digipak CD-n, gatefold LP-n és digitálisan változatban. A rendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. Intro
02. Horrordome
03. Never Forget, Never Repeat
04. Enslave
05. Bleeding
06. ...And Justice For Whom?
07. Vultures
08. Kill The Silence
09. No Mercy
10. Raise Your Fist!
11. Fear, Violence And Massacre
12. Conflict
13. Cultura do Estupro
14. Selfish Battle (bónusz track)

Az első ízelítő, a 'Never Forget, Never Repeat' dal szöveges videója. Fernanda Lira ennek kapcsán így nyilatkozott: "Ebben a dalban benne van az album minden eleme; így remekül reprezentálja a teljes anyagot. Még a dalszöveg elgondolkodtató dolgokról szól; tehát mindenképpen ez volt a legjobb választás első single-nek!".

Újonnan megjelent a 'Kill The Silence' hivatalos klipje is. Ennek kapcsán a gitáros Prika nyilatkozott: "E dal szövege rendkívül bátorító hatású. Olyan dolgokról van szó, amik fájdalmat okoznak számodra, de ugyanakkor biztosítunk róla, hogy nem vagyunk egyedül. Ez a videó olyasvalamit szimbolizál, amivel jómagam 100%-ig azonosulni tudok!".

2019 márciusában bemutatták a 'Raise Your Fist!' című szám hivatalos koncert-klipjét is:

A Nervosa legutóbbi stúdióalbuma, az 'Agony' két évvel ezelőtt, 2016 júniusában jelent meg.


NERVOSA - bemutatta új koncert-klipjét a brazil thrasher lánycsapat: 'Raise Your Fist!'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.