Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

ADVENT OF BEDLAM - új videoklipet mutatott be a costa ricai tech-death banda: 'A Liar’s Spit'

2019-07-03
A Horror Pain Gore Death Productions nemrég leigazolta Costa Rica elsőszámú technikás death metal bandáját, az Advent Of Bedlam-et, amit 'Human Portal Phenomenon' címmel adta ki legutóbbi albumát.

A Costa Ricából származó Advent Of Bedlam intenzív progresszív és egyben dallamos technikás death metal zenét játszik. A 'Human Portal Phenomenon' album "non-stop utazás a beteges melódiák, őrületes dob-témák és könyörtelen vokálok világába". A lemez koncepcióját Nikola Tesla Fragments Of Olympian Gossip című verse, valamint különböző "Orwell-i ódák" ihlették.

A 'Human Portal Phenomenon' az Advent Of Bedlam harmadik nagylemeze. A producer a banda gitárosa, Max Gutiérrez volt. A felvételek Heredia városában, a Cavan Stúdióban zajlottak. A VH1 That Metal Show című műsorában korábban kijelentették, hogy az Advent Of Bedlam "Costa Rica legfantasztikusabb metal-exportja" - a 'Human Portal Phenomenon' album pedig kétségkívül ezt a mondatot igazolja. Az új lemezt május 4-én adta ki a Horror Pain Gore Death Productions.

A tracklista:
01. Human Portal Phenomenon
02. Olympus Mons
03. Born Of Synapses
04. The Ever Watchful Eye
05. A Liar’s Spit
06. A Human Farm
07. The Vanishing
08. Crown Of Greed
09. Comstockery
10. Vultures Of The World

Az 'A Human Farm', az 'Olympus Mons', a 'The Ever Watchful Eye' és az 'A Liar’s Spit' című szám alább elérhető (ez utóbbi kettő hivatalos videoklip formájában):


ADVENT OF BEDLAM - új videoklipet mutatott be a costa ricai tech-death banda: 'A Liar’s Spit'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.