Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

ELYSIUM - klip-premier az olasz metalbanda debütáló albumáról: 'Before The End'

2019-07-09
A Lion Music Ltd kiadó dobta piacra az olasz Elysium zenekar első nagylemezét, amiről most friss videoklip jelent meg.

Az Elysium az olaszországi Orvieto-ban alakult 2013-ban. Az alap-felállást Marco Monetini basszusgitáros, Christian Arlechino hegedűs és Flavio Lovisa dobos alkotta. Ez a három zenész kimagasló zenészi és dalszerzői készségekkel, azonos munkabírással és filozófiával rendelkezik. Az Elysium zenéjére nagy hatással volt hármójuk zenei ízlése, ami a Dream Theater-től az Anathemán és a Nightwish-en át egészen Vivaldi muzsikájáig terjed.

2014 és 2015 folyamán Vanessa Pettinelli énekesnő, valamint Igor Abbas és Camilla Giannelli gitárosok, illetve Silvia Vazzola zongorista is csatlakozott a bandához. A kiteljesedett felállás megírta és felvette bemutatkozó EP-jét, ami a 'Symphony of a Forest' címet viseli (a producer és a hangmérnök Andrea Mescolini volt).

2016 őszén tagcserék történtek: az új front-asszony Daphne Nisi, az új billentyűs Francesco Proietti, az új gitáros pedig Simone Moratto lett; ezáltal némileg megváltozott, tovább fejlődött a banda dalszerzői stílusa: zenéjük még erőteljesebb, még inkább metalos hangzású lett.

Az Elysium debütáló nagylemeze, a 'Labyrinth of Fallen Angels' címet kapta. Az új albumra tíz szimfónikus / progresszív metal-kompozíció került fel. A felvételek a Orvieto-beli Bonsai Stúdióban zajlottak, az alább látható borítót pedig Giorgio Carotenuto kivitelezte. Íme a dallista:

01. Before The End
02. Close To You
03. Higher State Of Consciousness
04. Fight For All Your Love
05. Nobody Knows
06. Here I Am
07. Black Hole
08. Turn Around
09. Siren
10. Evanescent

Újonnan napvilágot látott a 'Before The End' című szám hivatalos videója, amit Dubajban forgattak, Alex Kotov és Marzia Mete rendezésében, Daphne Nisi énekesnő tervei alapján:


ELYSIUM - klip-premier az olasz metalbanda debütáló albumáról: 'Before The End'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.