Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

'Beyond the Void' című stúdióalbummal jelentkezik az IRON FIRE - itt a címadó dal szöveges videója!

2019-02-02
A dán "true metal" banda új nagylemeze, a 'Beyond the Void' március 8-án jelenik meg, a Crime Records jóvoltából.

"Hogyan lehet felülmúlni olyan klasszikus power metal-albumokat, mint például a 'Voyage of the Damned' vagy az 'Among the Dead'? Nos, az Iron Fire megválaszolja a kérdést: egyértelműen az intenzív dalszerzésre, és az őszinte, szívből szóló zenére kell fókuszálni; továbbá mindvégig ki kell tartani eredeti, jellegzetes stílusunk mellett! A 'Beyond the Void' album ugyanis erről szól: ez nem más, mint egy őszinte, egyben erős és ütős metal-album, tele feszes power metal-nótákkal, melyekben rendre előfordulnak tradícionális melodic heavy metal-témák, valamint kemény thrash-elemek. Az Iron Fire legújabb metal-őrületét nem mellesleg egy legendás producer, Tue Madsen (The Haunted, Dark Tranquillity, Madball, stb.) vette kezelésbe".

"A 'Beyond the Void' egy széles spektrumot felölelő (a Testament-től, a Judas Priest-en át a Helloween-ig és azon túl) metal-himnusz kollekció, amit a műfaj rajongói garantáltan, egyöntetűen élvezni fognak".

A tracklista:
01.
Beyond The Void
02. Final Warning
03. Cold Chains Of The North
04. Wrong Turn
05. Bones And Gasoline
06. Old Habits Die Hard
07. Judgement Day
08. To Hell And Back
09. One More Bullet
10. The Devils Path
11. Out Of Nowhere

Az új album első nyilvános dalát február elsején osztották meg, digitális single és dalszöveges videó formájában. Íme a címadó szám premiere:

Az Iron Fire 2018. május 4-én adta ki 20. évfordulós, ünnepi válogatás-lemezét, ami a 'Dawn of Creation: Twentieth Anniversary' címet viseli. A dupla lemezt a Crime Records gondozza. A 'Dawn of Creation: Twentieth Anniversary' című kiadvány egy speciális demó- / koncertfelvétel- / feldolgozás-kollekció, de hogy kerek legyen a történet, három vadonatúj dalt is felpakolt rá a banda. Az ünnepi anyag megjelent dupla digipak CD-n, valamint különféle digitális változatban.

A Crime Records az alábbiakat osztotta meg az új kiadvány kapcsán: "20 év telt el azóta, hogy öt fiatal dán, vidékről származó srác úgy döntött, a power metal műfajt választja karrierje ugródeszkájának. Létrejött az Iron Fire név, és onnantól kezdve komolyra fordultak a dolgok. Fiatakoruk ellenére olyan intenzív és fülbemászó power metal muzsikát kezdtek alkotni a srácok, amit még a Helloween és a Running Wild is megirigyelhetett. A kaland előrehaladtával jöttek a hullámvölgyek: többször is feloszlott és újjáalakult a banda, de mostanra öltötte egy szilárd trió formáját. Ez a három zenész most egy kicsit visszatekint a múltba, hogy megünnepelje fennállása 20. évfordulóját; méghozzá egy demó-számokból álló válogatással, amiből végül egy komplett dupla album lett. Erre a kiadványra nem mellesleg felkerült három vadonatúj Iron Fire-nóta, valamint több eddig kiadatlan szám is. Mindezt nyersen és tisztán, egyenesen az Iron Fire szívéből. Élvezzétek!".

CD1
01. Dawn Of Creation
02. Redux (Coming Home)
03. The Other Side
04. A Token Of My Hatred (Cover)
05. King At Any Cost (Demo)
06. This Kids (Cover)
07. Kill For Metal (Live)
08. Slaughter Of Souls (Live)
09. Final Odyssey (Live)
10. Among The Dead (Demo)
11. Tornado Of Sickness (Demo)
12. Still Alive (Demo)
13. My Awakening (Demo)
14. Enter Oblivion (Demo)

CD2
01. Thunderstorm (Demo)
02. Glory To The King (Demo)
03. Defender Of The Ring (Demo)
04. Prophecy Of Pain (Demo)
05. Flames Of Revenge (Demo)
06. Millennium Warriors (Demo)
07. Black Heart (Demo)
08. Vengeance From Hell (Demo)
09. Days Of Tragedy (Demo)
10. Fire God (Demo)
11. From The North (Demo)
12. Hall Of Heroes (Demo)
13. Brothers United (Demo)
14. Jerusalem (Demo)

A 'Dawn of Creation: Twentieth Anniversary' rendelési időszaka április 6-án vette kezdetét. Ekkor jelent meg az első digitális single / szöveges videó is. Nem mellesleg az összes rendelő birtokosa lehet az Iron Fire 2007-es stuttgarti koncertfelvételének (amit egy hat-számos bónusz CD formájában kapnak meg)!

A kiadvány címadó dalának hivatalos szöveges videója lentebb elérhető (ez az újonnan rögzített nóták egyike). Május közepén bemutatták a 'Redux (Coming Home)' című szám hivatalos klipjét is.


'Beyond the Void' című stúdióalbummal jelentkezik az IRON FIRE - itt a címadó dal szöveges videója!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.