Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

NACHASH - elkészült debütáló nagylemezével a norvég extrém metalista trió; itt az új dal, a 'Vortex Spectre'!

2018-07-13
A Shadows Kingdom Records adja ki a Nachash régóta várt debütáló albumát. Az augusztus 10-én megjelenő 'Phantasmal Trinunity' CD-n, LP-n és kazettán is megjelenik.

A norvég Nachash zenekar 2015-ben debütált, egy 'Conjuring the Red Death Eclipse' című EP-vel. Ezt követően igazolta le őket a Shadow Kingdom Records kiadó, ami az alábbi közleményt adta ki: "Akár a banda származásából is kitalálhatjátok, hogy jelen esetben black metal zenéről van szó;ez viszont csak a fél-igazság. A Nachash-hangzást ugyanis nagy mértékben meghatározza az "ősi" death metal műfaj is, ami egyszerre mocskos és grandiózus, izmos és tüzes, de közben nyomasztó és depresszív is. A "power-trio" pulzusát némi költői áramlat is élteti - ezzel pedig néhol az epikus heavy metal stílusú dalszerzés juthat a hallgatók eszében. Első nagylemezüket hat mini-eposz alkotja, 37 elektromos percben. A 'Phantasmal Trinunity' egy vérbeli metalista fantázia-regény, amit kísérteties, zord szelek járnak be, hipnotikus feszültséget és végtelen sötétséget keltvén. Ha valamilyen referenciát kellene meghatároznunk, akkor elsősorban a Grand Belial-féle Key, az Ares Kingdom, a Mortuary Drape, a Varathron és a Sacriphyx zenekarok urganak be".

"Halálos black metal? Fekete death metal? A Nachash nem ismer határokat, és bekategorizálni is lehetetlen. Ez a banda ugyanakkor nem foglalkozik azokkal az opportunistákkal, akik nem hódolnak be a Halál előtt. Ha belépsz ebbe a fantázia-világba, felvilágosodsz, és sosem leszel többé a régi..."

A 'Phantasmal Trinunity' augusztus 10-én jelenik meg CD-n, LP-n és kazettán, valamint digitális formában (ez utóbbi változat már június 22-én elérhető lesz). Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. Red Death Eclipse (A Savage Darkening)
02. Apex Illuminous
03. Astral Sacrifice
04. Fleshtemple Incineration
05. Vortex Spectre
06. Elder Night (Arcane Fires)

Íme az 'Apex Illuminous' és a 'Vortex Specrte' dal premiere:


NACHASH - elkészült debütáló nagylemezével a norvég extrém metalista trió; itt az új dal, a 'Vortex Spectre'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.