Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

SILVERA - itt a dán hard rock banda új videoklipje, a 'Light In Life'!

2019-06-28
A Silvera együttes ismét a neves dán producerrel, Jacob Hansen-nel állt össze.

A Silvera tagjait a Mighty Music kiadó elnöke, Michael H. Andersen mutatta be egy jóbarátjának, Jacob Hansen producernek. Ez a két zeneipari guru a múltban közösen olyan előadókkal kolleborált, mint a Volbeat, a The Storm, a Mercenary, a Raunchy és Mike Tramp. Ebbe az illusztris felsorolásba pedig simán beleillik a Silvera is!

A Silvera dallamos hard rock zenében utazik; alapvetően a hard rock / heavy metal műfaj klasszikus érája volt a legnagyobb hatással rájuk. Dalaikat masszív riffek és dallamokban gazdag témák határozzák meg. A dán bandát 2017-ben alapította Michael Krogh, Simon Krabbesmark, Rasmus Hovde és Jens Gade. Ez a formáció már 2015 óta együtt zenélt egy kezdetleges projektben, de 2017-ben a névváltással együtt stílust is váltottak: a lágyabb, kereskedelmileg befogadhatóbb stílusról átálltak a keményebb, ütősebb hard rock zenére.

Bemutatkozó single-daluk, az 'Edge Of The World' a híres Jacob Hansen (Hansen Studios) közreműködésében került rögzítésre (Hansen egyébként a dalszerzői munkából is kivette a részét). A dalt 2018 óta rendszeresen játssza a myROCK és DR P4 rádió (ez utóbbi az elsőszámú dániai nemzeti adó); később pedig megjelent a dal hivatalos videoklipje is.

Ezután megjelent a 'Generation Z' című single is, amit mindeddig több mint félmillióan töltöttek le hivatalosan.

A banda harmadik kislemez-nótája, a 'Light In Life' szintén Jacob Hansen producerrel készült, de a dalszerzésbe most besegített Christopher Stjerne (@Hero) is. A premier lentebb elérhető.

A Silvera debütáló nagylemezének megjelenése 2019 végére / 2020 elejére várható.

Bővebb infók a bandáról: www.facebook.com/silveraband


SILVERA - itt a dán hard rock banda új videoklipje, a 'Light In Life'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.