Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

CITY OF THIEVES - itt az új klip, a 'Reality Bites'!

2018-08-29
A brit rockbanda október 12-én adja ki új, 'Beast Reality' című albumát.

A City Of Thieves egy "tökös, minden felesleges hülyeségtől és nonszensztől mentes heavy-rock banda, ami ütős riffjei és fülbemászó dalai révén arra késztet minden rajongót, hogy észvesztve rohanjon a színpad felé".

A banda egy neves művész / producer, Toby Jepson (Little Angels, The Answer, Wayward Sons) közreműködésében alkotta meg új albumát, a 'Blast Reality'-t. A City Of Thieves frontembere / basszerosa, Jamie Lailey elmondta: "Már a legelején tisztában voltunk azzal, mit akarunk csinálni: amit befejezzük a dalszerzést, és elkészülnek az első nóták, rögtön rászabadítjuk a dolgokat a hallgatóságra. Toby elvette tőlünk, amink volt, és kihozta a lehető legjobbat a dalokból. Nekünk csak hátra kellett dőlnünk, és figyelnünk, ahogy ontja magából a durvábbnál durvább anyagokat. Toby-val dolgozni, kétségkívül bandánk történetének egyik legfontosabb mérföldköve".

Toby Jepson mellett egy másik neves hangmérnök,  Simon Francis (Kodaline, Kaiser Chiefs, Primal Scream) is besegített a hanganyag keverésébe; úgyszintén Mike Fraser (Kodaline, Kaiser Chiefs, Primal Scream), aki a következőket mondta a City Of Thieves zenekart illetően: "Ez egy gyilkos banda... tele gyilkos nótákkal" - márpedig ez nem csak egy félvállról odavetett kijelentés; lévén egy olyan hangtechnikusról van szó, aki együtt dolgozott már a Metallicával, az AC/DC-vel, a Slipknot-tal és az Aerosmith-tel is...

Az új dalok kapcsán Will Richards dobos elmondta: "Ezek a számok groove-ok, gyorsaság és attitűd tekintetében is rendkívül erősek. Sok mindent beledobtunk az üstbe, de ugyanakkor mindvégig ügyeltünk arra, hogy tökéletes ízű legyen a főzet. Miért kellene olyasvalamit játszanunk, ami monoton?! Persze azt nem mondom, hogy újra feltaláltuk a kereket, de ha azt érzed, hogy a saját zenéd unalmas, miért adnád át azt a közönségnek...?".

Íme az október 12-én megjelenő 'Beast Reality' borítója és tracklistája:

01. Reality Bites
02. Fuel And Alcohol
03. Buzzed Up City
04. Lay Me To Waste
05. Control
06. Incinerator
07. Animal
08. Right To Silence
09. Born To Be Great
10. Damage
11. Give It Away
12. Something Of Nothing

A lemez első ízelítője, a 'Buzzed Up City' című szám hivatalos videoklipje lentebb megtekinthető (ízelítőképpen az előrendeléshez). Újabban megjelent a 'Born To Be Great' című szám audiója, illetve a 'Reality Bites' című nyitó-dal kisfilmje is - lentebb ezek is elérhetők.


CITY OF THIEVES - itt az új klip, a 'Reality Bites'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.