Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt az AXMINISTER klip-sorozatának harmadik része, a 'The Trials Of Hercules'!

2019-04-11
A "metal-világ kanadai hősei", az Ontario-beli Axminister zenekar tavaly májusban új albummal tért vissza. Erről jelent most meg egy vadonatúj videoklip!

Az Axminister "a metal-történelem elfeledett, ködös érájában", az 1999-es évben alakult. A kanadai power-trió néhány hete kiadta legújabb albumát, ami a 'The Crucible of Sin' címet kapta. A lemez a banda legutóbbi single-dalai - 'Visceral Speed' (2017), 'AXistential Christmas' (2015), 'Unborn Warriors: The Cries Of Tomorrow' (2015) - és legutóbbi nagylemeze, a 'Betray Everything' (2015) folytatásaként látott napvilágot.

A "Megadeth, a Metallica, a Slayer, az Iron Maiden és a Manowar által nagy mértékben inspirált" Axminister hangzását a kritikusok egy "felturbózott Type O Negative-hoz" hasonlítják. Erre kell tehát számítani az új, 'The Crucible of Sin' című albumon is, ami 2018. május 4-én jelent meg, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Prey
02. Salvation
03. The Trials Of Hercules
04. The Succubus And The Crucible Of Sin
05. Sanctus Equitis Mortis

Az AxMinister első új single-dala, a 'Prey' lentebb elérhető szöveges videó és hivatalos videoklip formájában is. Ezt a számot a Szürke 50 árnyalata című film ihlette, de a banda természetesen itt is humorosra vette a figurát; így egy "sokkoló, szexi, egyben ironikus, amolyan Type O Negative-típusú" dalt alkottak meg.

Korábban megjelent a 'Salvation' című szám szöveges és hivatalos klipje is. Ez egy "mérgező kapcsolatokról szóló, dühös dal, enyhe Monty Python-beütéssel". Ez volt a banda klip-sorozatának második része.

2019 áprilisában bemutatták a harmadik részt a 'The Trials Of Hercules' című kisfilmet. A sorozat összesen öt epizódból áll - ezek mindegyikét a dobos Bas Majzoub (aka Bas von Bismark) rendezi.

A 'The Crucible of Sin' előrendelési felülete itt érhető el. Lentebb megtekinthető a lemezbemutató turné hivatalos plakátja.


Itt az AXMINISTER klip-sorozatának harmadik része, a 'The Trials Of Hercules'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.