Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

THE SPIRIT - a Nuclear Blast igazolta le a német black-death hordát; itt az új szöveges videó!

2018-07-29
A német The Spirit zenekar ősszel Budapestre is ellátogat!

A The Spirit együttes a '90-es évek melodic death metal zenéjét ötvözi zord black metal-attitűddel - ezzel "a sötétség egy olyan félelmetes pontját érték el, aminek révén új fejezet nyílt a metalzene történelem-könyvében". A The Spirit - egyedi módon kialakított identitása mellett - hű marad önmaga és a műfaj gyökereihez. Dalaikat kreatív ritmusok, gyilkos dallamok és erőteljes hangszerelés jellemzi - ezek alapozták meg debütáló lemezüket, ami 'Sounds from the Vortex' címmel jelent meg 2017 októberében. A 'Sounds from the Vortex'-et a kritikusok és a rajongók egyaránt nagyra méltatják, köszönhetően a The Spirit energiával és szenvedéllyel teli kompozícióinak.

A sikerek odáig vezettek, hogy a bandát a világ egyik legnevesebb metal-kiadója, a Nuclear Blast igazolta le. "Nagyon büszkék vagyunk magunkra, hogy felkeltettük a Nuclear Blast érdeklődését; lévén egy olyan kiadóról van szó, ami az évek során számtalan kiváló metal-albumot dobott piacra. Kétség nem fér hozzá, hogy ez a kollaboráció egy hatalmas lépés a The Spirit számára. Gyilkos és szenvedélyes zenére számíthattok tőlünk a jövőben is. A 'Sounds from the Vortex' még csak a kezdet! nagyon várjuk már, hogy a jövőben meghozza a gyümölcsét a Nuclear Blast-tal közös munka, és a világ minden táján elterjeszthessük sötét és zord muzsikánkat" - közölte a banda.

A The Spirit és a Nuclear Blast közreműködésében 2018. augusztus 10-én újra megjelenik a 'Sounds from the Vortex' album, CD-n, LP-n és digitális formában. Ízelítőképpen a reissue előrendeléséhez, most bemutatták a 'The Clouds Of Damnation' és a 'Cross The Bridge To Eternity' című számok szöveges videóját, valamint egy új album-előzetest. Íme a premierek:

A The Spirit előzenekarként vesz részt két death metal-legenda, a (szintén a Nuclear Blast kötelékébe tartozó) Kataklysm és Hypocrisy oldalán. A Death… Is Just The Beginning elnevezésű október-novemberi körút beosztása a lenti plakáton tekinthető meg. A körút október 23-án a budapesti Barba Negrába is elér!


THE SPIRIT - a Nuclear Blast igazolta le a német black-death hordát; itt az új szöveges videó!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.