Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Új videoklip a német prog-metalista TOMORROW’S EVE zenekartól: 'Imago'

2020-03-18
A német prog-metal banda bemutatta 2018-as, 'Mirror of Creation III – Project Ikaros' című albuma legfrissebb kisfilmjét.

A Tomorrow's Eve visszatérő albuma, a 'Mirror of Creation III – Project Ikaros' egyértelműen a 2018-as év egyik legnagyobb prog-metalista fénypontja volt. A banda most külön single formájában kiadta az album 'Imago' című számát, és a hozzá tartozó szöveges videót, amit a Very Metal Art híres dizájnere, Andy Pilkington (Orden Ogan, Visionatica, Birdeatsbaby) készített.

Az 'Imago' dal a modernkori társadalom problémáival foglalkozik. "A félelem az őrület kulcsa; a magánélet és az individualitás pedig csak néhány tényező a haldokló értékek közül...".

A zenekar all-star felállását Martin LeMar (Mekong Delta, Lalu, Nachtgeschrei), Rainer Grund, Oliver Schwickert, a basszer-legenda Mike LePond (Symphony X, Ross The Boss) és a híres dobos, John Macaluso (Yngwie Malmsteen, Labyrinth, Ark, TNT) alkotja. A Tomorrow's Eve aktuális albuma, a 'Mirror of Creation III – Project Ikaros' egy "különleges dimenziókkal felszerelt prog-metal ópusz", amit 2018. április 28-án dobott piacra a BAZE Records.

A tracklista:
01. Welcome To The Show
02. Morpheus
03. Bread And Circuses
04. Imago
05. The System
06. Law And Order
07. Dream Within A Dream
08. Terminal
09. Inner Sanctum
10. Somnium Ex Machina
11. Gods Among Each Other

A banda korábban bemutatta az új lemez második single-dala, a 'Dream Within A Dream' hivatalos videóját, amit szintén a Very Metal Art tehetséges művésze, Andy Pilkington (Orden Ogan, Threshold, Gus G) készített. Pilkington nevéhez köthető az első nyilvános dal, a 'Bread And Circuses' "lélegzetelállító" szöveges videója és a 'Welcome To The Show' kisfilmje is (ami szintén megtekinthető lentebb).

A banda néhány hete bejelentette első 2020-as koncertjeit, melyek remélhetőleg nem maradnak el a globális koronavírus-járvány okán. Az aktuális beosztást és a friss híreket a csapat Facebook-oldalán lehet megtalálni.


Új videoklip a német prog-metalista TOMORROW’S EVE zenekartól: 'Imago'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.