Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Új felállással rögzítette új albumát a BANE zenekar - itt az 'Into Oblivion' című szám!

2018-11-24
A szerb származású, kanadai székhelyű black / death metal banda néhány hónapja bemutatta új felállását, most pedig bejelentette következő nagylemezét.

A Bane új dobosa az ex-Augury / ex-Neuraxis ütős, Tommy McKinnon lett; az új basszusgitáros pedig Stef Deschênes (Frostbite, Obtenebris). Ezzel a bejelentéssel egyidőben indult tavasszal észak-amerikai / európai turnéra a banda (aminek keretében Szegedre és Budapestre is ellátogattak).

A banda mostanra elkészült soron következő nagylemezével is: az 'Esoteric Formulae' november 30-án jelenik meg, a Black Market Metal Label kiadó jóvoltából. Az új lemez keverését és maszterizálását a csehországi HellSound Stúdióban végezte el Honza Kapak dobos, 2018 őszén. A borítót Bahrull Marta (Abomination Imagery) készítette.

Az új albumon vendégként szerepel az Hour Of Penance frontembere, Giulio Moschini;a Temple Of Baal-ból ismert Amduscias; valamint Ophélie Gingras nagyzenekari komponista. Az előbbi a 'Wretched Feast' című számban vendégeskedik - íme a premier:

Újabban megjelent az 'Into Oblivion' című szám is, amiben Amduscias (Temple of Baal) vendégeskedik:

Bővebb infók az új albumról és a rendelésről: baneband.bandcamp.com/album/esoteric-formulae

A Bane legutóbbi, második nagylemeze 2012 novemberében jelent meg, 'The Acausal Fire' címmel ,az Abyss Records jóvoltából. A frontember, Branislav Panić ezt követően költözött Szerbiából Kanadába, ahol egy évvel később alakult újjá a formáció, a montreali gitáros, Max Allard közreműködésében.

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/baneband


Új felállással rögzítette új albumát a BANE zenekar - itt az 'Into Oblivion' című szám!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.