Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

EVERSIN - új albummal készült a szicíliai technikás thrash metal banda; Ralph Santolla szólózik az új dalban

2018-06-01
Az Eversin új albuma három évvel a 'Trinity: The Annihilation' című nagylemez és két évvel a 'Flagellum Dei' EP megjelenése után tér vissza új stúdióalbummal.

Az Eversin új lemeze 'Armageddon Genesi' címmel jelenik meg június 29-én, a My Kingdom Music jóvoltából, digipak CD-n, bakeliten és digitális változatban.

Az új album keverését Francesco La Spina és Ignazio Nicastro (utóbbi a banda basszusgitárosa) látta el, az FLS Stúdióban; míg a maszterizálás Simone Mularoni és a san marinoi Domination Stúdióban zajlott. Ignazio szerint "kétségkívül ez a lemez az Eversin karrierjének csúcspontja; lévén az új dalok perfektül reprezentálják a banda dinamikájának evolúcióját. Az 'Armageddon Genesi' továbbá az Eversin eddig legerőszakosabb, legkeményebb és legdühösebb kiadványa".

A tracklista:
01. A Dying God Walks the Earth
02. Legions
03. Jornada Del Muerto
04. Soulgrinder
05. Havoc Supreme
06. Where Angels Die
07. Seven Heads
08. Armageddon Genesi
09. To The Gates of the Abyss

Hamarosan elérkezik az Armageddon!!!

Elsőként az album 'Soulgrinder' című számát mutatták be. Ebben a dalban nem más, mint a legendás Ralph Santolla (Deicide, Obituary, Death) vendég-szólózik (aki egy szívrohamot követően épp a napokban esett kómába). Íme a hivatalos szöveges videó:


EVERSIN - új albummal készült a szicíliai technikás thrash metal banda; Ralph Santolla szólózik az új dalban
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.