Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

NABERUS - itt az új videoklip, a 'Slaves'!

2019-04-08
Az ausztrál death / thrash / groove metal banda 2018. június 29-én adta ki új albumát, az Eclipse Records gondozásában. Erről jelent most meg a negyedik single-nóta.

A Naberus új albumának felvételei a Kremation Stúdióban zajlottak, James Ash producer társaságában. A keverést Henrik Udd (Bring Me the Horizon, Architects, A Breach Of Silence), a maszterizálást pedig Ermin Hamidovic (Architects, Periphery, Devin Townsend) végezte el, a Systematic Productions Stúdió falai között. A lemezborító Chris Sheppard műve.

A 'Hollow' albumra 14 vadonatúj dal került fel - ezeket James Ash és Dan Ralph (a banda gitárosa) szerezte. Az új lemezen "a banda hű marad gyökereihez, tovább ápolja jellegzetes zenei stílusát; egyben komoly mértékű progressziót prezentál". Témáját tekintve az új album különféle társadalmi ügyekkel foglalkozik: a 'My Favorite Memory' például James apjának súlyos betegségéről szól; míg a címadó 'Hollow' dal "a képmutató vallási vezetők" ellen szólal fel. A Naberus tehát "továbbra is igyekszik erejét és agresszivitását fitogatatni, mind a stúdióban, mind a színpadon - mind zenéje, mind pedig társadalom-tudatos dalszövegei révén".

A tracklista:
01. Slaves
02. Space to Breathe
03. Split in Two
04. Shadows
05. Webs
06. Hollow
07. I Disappear
08. The End
09. Seas of Red
10. The Maze
11. My Favorite Memory
12. Fading
13. The Burrow
14. The Depths

A június 29-én megjelent lemezt digitálisan és CD-n is meg lehet rendelni.

A 'Space To Breathe' és az album címadó dalának hivatalos videoklipjét Will Davies rendezte. A forgatás Melbourne-ben és Ballarat-ban zajlott. Később megjelent a 'My Favorite Memory' című szám hivatalos kisfilmje is, amit Cat Argiriou rendezett és Consta Theoharpoulos szerkesztett. 2019 áprilisában bemutatták a 'Slaves' kisfilmjét is, amit Catherine Argiriou rendezett és a Consta Creative stábja filmezett az Észak-Melbourne-i Old Meat Market-ben.

Íme a klip-premierek:

A Naberus előző, 'The Lost Reveries' című albuma 2016 decemberében jelent meg, szintén az Eclipse Records jóvoltából - erről bővebben itt írtunk.


NABERUS - itt az új videoklip, a 'Slaves'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.