Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

'Souls On Fire' címmel - jótékonysági céllal - új dalt ad ki az AUTOGRAPH együttes

2020-05-13
A '80-as évekből nemrégiben újjáélesztett hard rock banda május 15-én adja ki új dalát.

A 'Souls On Fire' című single - ami május 15-én válik elérhetővé a Bandcamp-en, május 29-én pedig az összes online zeneszolgáltató kínálatában, az EMP Label Group kiadó révén - alább látható borítóját Melody Myers (David Ellefson, Altitudes And Attitude, Escape The Fate) tervezte. A digitális kislemez eladásából származó bevételek egy részét a New England-beli Trinity Health alapítvány számlájára írják jóvá, támogatván a jelenlegi járvány-helyzetben életüket kockáztató orvosokat, ápolókat, egészségügyi dolgozókat, valamint a kórházi beruházások össz-költségvetését. 

A 'Souls On Fire' nem mellesleg az Autograph első dala, amiben az új gitáros, Jimi Bell (House Of Lords, Maxx Explosion) játéka hallható. Bell 2019-ben váltotta le Steve Lynch-et. Az Autograph jelenlegi felállását - Bell mellett - Simon Daniels énekes-gitáros, Randy Rand alapító basszusgitáros és Marc Wieland dobos alkotja.

Daniels így nyilatkozott: "Az Autograph tagjai szeretnék a legőszintébb hálájukat kifejezni a frontvonalban dolgozó nővérek és ápolók előtt ebben a kemény időben. Mindannyian hálásak vagyunk azért, hogy nemzetünk egészségügyi dolgozói elkötelezett szolgálatot teljesítenek még ilyenkor is. Hála az ő erőfeszítéseiknek, koronavírussal fertőzött szeretteink gondos kezek alatt vannak és megfelelő ápolásban részesülnek; így a közeljövőben minden bizonnyal újra visszatérhetnek köreinkbe, gyógyultan".

"Ebben a szellemiségben buzdítunk arra mindenkit, hogy töltse le legújabb dalunkat, a 'Souls On Fire'-t. A bevételek egy része a New England-beli Trinity Health alapítvány javára kerül jóváírásra, hogy ezzel is enyhítsük a járvány okozta küzdelem súlyosságát. A Ti aktív hozzájárulásotok is nagyban segíti az egészségügyi dolgozókat abban, hogy leküzdjék a koronavírust - nem is beszélve arról, hogy a bevételekből támogatjuk a PPE-t és egyéb kórházi beruházások költségvetését is. Isten áldjon mindenkit. Vigyázzatok egymásra és magatokra. Reméljük, tetszik az új dalunk".

Hamarosan jön a premier!

A platinalemez-státuszú dél-kaliforniai hard rock banda 30 évvel ezelőtt olyan klasszikus lemezeket adott ki, mint az 1984-es 'Sign in Please', a '85-ös 'That's the Stuff' és a '87-es 'Loud and Clear'. Legnagyobb sikerüket a 'Turn Up The Radio' című slágerrel érték el - ennek köszönhetően olyan legendákkal léphettek egy színpadra, mint az Aerosmith, a Mötley  Crüe, a Dio-banda és a Van Halen. Habár 1989-ben feloszlott a csapat, a rajongók ezt követően is kitartottak kedvenceik mellett; így közel 25 év után mondhatni elkerülhetetlen volt a reunion. Visszatérő, 'Louder' című albumuk 2016-ban jelent meg. Ezt követte 2017-ben a 'Get Off Your Ass!' lemez.


'Souls On Fire' címmel - jótékonysági céllal - új dalt ad ki az AUTOGRAPH együttes
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.