Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

AGAINST EVIL - Jeff Loomis vendégszerepel az indiai metalbanda új klipjében (premier)

2018-08-28
Az Against Evil egy sikeres, hard rock-feldolgozásokat játszó Echoes nevezetű banda hamvaiból jött létre. Az indiai Vishakapatnam városából származó csapat év elején adta ki új nagylemezét.

A Shasank (gitáros), Sravan (gitáros-énekes), Siri Sri (basszusgitáros-vokalista) és Noble John (dobos) alkotta Against Evil a heavy metal és a hard rock egyedi ötvözetével szeretné felhívni magára a figyelmet a nemzetközi metal-színtéren. Ez többnyire sikerült is, már a 2015-ös debütáló, 'Fatal Assault' című EP-vel (amiről bővebben itt írtunk).

Három évvel később megszületett a banda első teljesű értékű nagylemeze, az 'All Hail The King', amire felkerült többek közt a 'Stand Up And Fight!' című szám (melynek videoklipje virálissá vált Indiában). Ugyanerről az albumról jelent később meg egy másik single-dal, a 'Sentenced To Death' hivatalos videója. Az új dalban és annak kisfilmjében egyaránt vendégszerepel az Arch Enemy gitárvirtuóza, Jeff Loomis (Nevermore, Conquering Dystopia), aki egy bombasztikus szólóval járult hozzá a munkálatokhoz.

A legfrissebb videoklipet - ami a 'Mean Machine' című számhoz készült - augusztus végén mutatták be. Ebben a dalban úgyszintén vendégszerepel Jeff Loomis.

Íme a premierek:

Az 'All Hail The King' album 2018. április 6-án jelent meg, független gondozásban. A lemez keverését és maszterizálását a neves olasz gitár-művész, Simone Mularoni (DGM / Domination Stúdió, San Marino) végezte. Az alább látható borító a horvát All Things Rotten stúdió stábjának műve.

Az új albumot megrendelni, teljes egészében meghallgatni az alábbi lejátszón lehetséges:

További infók a bandáról a Facebook-on találhatók.


AGAINST EVIL - Jeff Loomis vendégszerepel az indiai metalbanda új klipjében (premier)
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.