Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

EISREGEN: "Sátán szeret téged" - megjelent az új EP!

2018-06-08
Az idén 23 éves Eisregen zenekar - akiknek több lemezüket is betiltották Németországban - június 8-án adja ki új EP-jét, a 'Satan liebt dich'-et.

A 'Satan liebt dich' EP-re 7 új dal került fel. Az Eisregen tagjai fontosnak tartották megjegyezni, hogy korábban sosem írtak dalt a hírhedt német sorozatgyilkosról, Fritz Haarmann-ról - egészen mostanáig: az 'Onkel Fritze' című szám egyenesen két verzióban került fel az új lemezre - az egyik Michael Roth énekes, a másik pedig a dobos, Yantit vokál-előadásában.

A 'Satan liebt dich' album keverését és maszterizálását Markus Stock végezte el, a Klangschmiede Studio E falai között. A lemezborítót Yantit és Sebastian Spelda kreálta. Az EP címadó dalának hivatalos videoklipjét május közepén mutatták be; a 'Menschenmetzger Fritz (Transilvanian Beef Club)' című tétel kisfilmje pedig a hónap végén került bemutatásra (premierek lentebb), a hivatalos album-előzetessel egyetemben.

A dallista így néz ki:

01. Fahlmondmörder
02. Satan liebt dich
03. Onkel Fritze
04. Menschenmetzger Fritz (Transilvanian Beef Club)
05. For God Your Soul
06. Mein Eichensarg (Schirenc plays Eisregen)
07. 13 russische Krebsschweine

A hivatalos lemezbemutató bulit június 8-án tartják meg, a Tambach-Dietharz-beli Heudepot klubban. Az est folyamán fellép a Grabak és a Hardholz is. A banda jövőbeni turné-beosztása a Facebook-on érhető el.

Az Eisregen legutóbbi nagylemeze 2017-ben jelent meg 'Fleischfilm' címmel (erről itt írtunk). Korábbi lemezeiket Németországban rendszerint betiltották, mivel dalszövegeik elsősorban a kannibalizmust, a nekrofíliát és a különféle gyilkossági módszereket népszerűsítik.


EISREGEN:
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.