Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Videoklip a kilencedik MELIAH RAGE album címadó dalához: 'Idol Hands'

2018-07-10
A bostoni power / thrash metal veteránok egyidőben a Keep It True fesztivállal adták ki új nagylemezüket, az 'Idol Hands'-t.

Sokat kellett várni az 'Idol Hands' albumra, de mindenképpen megérte! Anthony Nichols gitáros / elsőszámú dalszerző totálisan biztosra szeretett volna menni atekintetben, hogy az új lemez pontosan úgy szóljon, ahogy azt eredetileg elképzelték: bombasztikusan, tele energiával!

Az 'Idol Hands' album Paul Souza énekes visszatérését fémjelzi (ő énekelt három korábbi Meliah Rage-albumon), akinek dallamos és erőteljes hangja tökéletesen passzol az új nótákhoz. Ezek a dalok tükrözik ugyanis a banda legkiforrottabb, legkiválóbban hangszerelt témáit. Leginkább a Metallica klasszikusaihoz lehetne hasonlítani ezt az albumot, de természetesen a Metal Church, a Wargasm, a Xentrix, a Flotsam And Jetsam, a Heretic és a Testament rajongóinak is kielégítik az igényeiket.

Az 'Idol Hands' borítója és tracklistája így néz ki:

01. The Kill-All Rule
02. Dark As Your Thoughts
03. Idol Hands
04. Crushed Beneath My Heel
05. Sentenced To Life
06. Absolute Power
07. Infernal Bleeding
08. Where Darkness Lies

A 'Dark As Your Thoughts' hivatalos videója, valamint az 'Infernal Bleeding' audiója lentebb elérhető. A klipet Brad Pichi és Brandon Maxham (Omnidawn Productions) producelte és rendezte. Fotók és riport a forgatásról itt érhető el.

Újabban bemutatták a lemez címadó dalának hivatalos klipjét is:

A Meliah Rage legutóbbi, nyolcadik nagylemeze, a 'Warrior' 2014 áprilisában jelent meg, a Metal On Metal Records gondozásában. Ezt követte a 2015 augusztusában kiadott, 'Before the Kill' című válogatás, amire felkerült néhány '80-as évek végén "elveszett" demó-felvétel is.


Videoklip a kilencedik MELIAH RAGE album címadó dalához: 'Idol Hands'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.