Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

THE AGONY SCENE - megjelent a 'Tormentor' album; itt az új videoklip!

2018-07-25
Az Oklahoma-beli metalisták július 20-án jelentették meg új albumukat, az Outerloop Records / Cooking Vinyl kiadók jóvoltából.

A The Agony Scene a 2007-es 'Get Damned' album (Century Media) óta most először rögzített új dalokat. Azt megelőzően 2005-ben ('The Darkest Red' / Roadrunner) és 2003-ban ('The Agony Scene' / Solid State) adtak ki lemezeket.

A 'Tormentor' kapcsán az alábbi közlemény érkezett: "Az új lemez dalai mögött rejlik egy bizonyos téma; ez pedig egy őrült, manipulatív ember-teremtő, azaz a "Tormentor" jelenléte. A dalszövegek arról az ideáról szólnak, miszerint a vak hit - amit egy ilyen kártékony, kitalált lénybe / doktrínába ölnek az emberek - végzetes káoszhoz és egy még sötétebb világhoz vezet...".

A The Agony Scene annak idején "átmenetet képezett a metalcore műfaj sötét / agresszív érája és az előző generációs metalzene. A 2000-es évek elejének modern metal-színterének kétségkívül az egyik legmeghatározóbb bandája a T.A.S., ami idén az eddigi legbrutálisabb, legdurvább albumával tér vissza".

A 'Tormentor' első ízelítője, a 'Hand Of The Divine' című szám videoklipje lentebb megtekinthető. A dal a 2003-as, texasi Rubio-gyilkosságokat dolgozza fel, melynek során egy házaspár brutálisan kivégezte, lefejezte három gyermekét, mondván azokat démonok szállták meg.

Később megjelent a 'The Submissive' című szám szöveges videója, és a 'Serpent's Tongue' dal is:

A megjelenés után bemutatták a 'The Ascent And Decline' hivatalos klipjét is:

Íme a 'Tormentor' hivatalos előzetese:

A The Agony Scene július közepén intenzív turnéra indult, melynek első felvonása a Summer Slaughter keretében valósul meg. A részletek elérhetők a banda Facebook-oldalán.


THE AGONY SCENE - megjelent a 'Tormentor' album; itt az új videoklip!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.