Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

TORN THE FUCK APART - kiadta és egészében bemutatta negyedik albumát a kansasi brutál-death banda

2018-07-01
Négy év után megszületett az 'A Genetic Predisposition to Violence' album, amit június 29-én adott ki a Gore House Productions (CD-n és digitális formában).

"Az 'A Genetic Predisposition to Violence' egy hosszan tartó finomítási és evolóciós folyamat eredménye", - közölte a Torn The Fuck Apart gitáros-énekese, Michael Langner. "Hatásaink ezúttal igencsak széles skálán terjednek, a moderntől egészen az old-schoolig; viszont éppen ezáltal sikerült elérnünk egy olyan hangzást egyszer hat eredetinek, és emeli meg a kalapját az underground metal kezdetekbeli, zsigeri mivolta előtt. Továbbá gondosan ügyeltünk arra is, hogy maga a rögzítési folyamat is ugyanezt a feelinget tükrözze; tehát mindent egyszerre, egyidőben vettünk fel a stúdióban, minden gitárhoz mikrofont erősítettünk, és természetesen ugyanazok a felszereléseket használtuk, amiket a színpadon szoktunk".

Az alább látható lemezborító Jeffrey Sisson illusztrátor / effekt-artista (Dying Fetus, Exhumed, Origin) műve. Sission így kommentálta alkotását: "Egy ilyen névvel, hogy "Torn The Fuck Apart", egyértelműen ki van zárva minden finomkodás. Levágott fej. Megcsonkított láb. Füvescigi. Ez egy vérbeli death metal-lemezborító".

Az 'A Genetic Predisposition to Violence' dallistája így néz ki:

01. It Jammed the Woodchipper
02. Invitation Homicide
03. These Pliers Are Terrible for Pulling Teeth
04. In the Confines of Fear 
05. Dad's Head for Dinner
06. Abhorrent Existence
07. Boiled, Chopped and Slopped
08. Collection Complete
09. The Object of Obsession
10. Compulsion to Torture

Lentebb a teljes album meghallgatható.

Az albumot Adam Mitchell és Ty Scott keverte véglegesre, a kansasi Lawrence-ben, a Hammerfarm Stúdióban (Troglodyte). A maszterizálást Robert Rebeck (Origin, Tech N9NE, Unmerciful) végezte el.

Bővebb infók a bandáról, jövőbeni koncertekről: www.ttfaband.com


TORN THE FUCK APART - kiadta és egészében bemutatta negyedik albumát a kansasi brutál-death banda
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.