Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

FAREWELL TO FEAR - itt az új klip a 'Voices' albumról: 'Your Cure'!

2018-12-08
A Farewell To Fear zenekar "abból a nagy fekete lyukból mászott elő, amit a mainstream rock-rádió hagyott maga után a Pearl Jam, az Alice In Chains és a Soundgarden lecsengésével".

A "bombasztikus rock-riffekkel, fülbemászó refrénekkel és lüktető himnuszokkal operáló" banda nem sokkal legutóbbi EP-je, a 'Legacy' kiadását követően vágott bele egy új projektbe. A kemény munka 2018 elejére hozta meg gyümölcsét: elkészült és május 18-án megjelent a 'Voices' album.

A Pavement Entertainment kiadó által gondozott 'Voices' producerei a banda tagjai, valamint Damien Starkey (Burn Season, Puddle Of Mudd) voltak. Az új album "hangzás tekintetében egyértelmű szintlépés a banda részéről".

"A 'Voices' hallgatása egy mély érzelmi hullámvasúthoz hasonlítható, aminek végeztével csak még többet akarsz..." - nyilatkozta Mike Craig énekes. "Ez a lemez újjáéleszti a múlt himnuszait; de egyúttal a modernkori káoszról is szól. Szem nem marad szárazon!".

Az új album első klipje / dal-premiere, az 'Underneath My Skin' "a szerelem és a megszállottság himnusza; egy emócionálisan gyötrő nóta, ami feltámasztja a bennünk rejlő démont". Íme:

Újabban megjelent a 'Your Cure' című dal kisfilmje is, amit "a zavaros szerelmi kapcsolatok kísérteties utóhatásának prezentációjaként" jellemeztek a tagok.

A Farewell To Fear első, 'New Blood' című nagylemezével szerzett hírnevet magának. A Brett Hestla (Dark New Day & Creed) által producelt album három sikeres single-dalt termelt ki magából - ezeket többnyire a milliós hallgatottságú Sirius XM rádió promótálta. Ennek következménye lett, hogy a banda első helyen végzett az Amazon 'Hot New Rock Singles' listáján, és 8. lett az iTunes 'Rock chart'-ján. Zenéjüket nem mellesleg Howard Stern, világhírű műsora is reklámozta; méghozzá nem is akárhogyan: a szokásos 20 másodperces részletek helyett egy egész számot játszottak be tőlük: a 'Diamonds' single ennek (is) köszönhe milliós Spotify-streammel büszkélkedhet!


FAREWELL TO FEAR - itt az új klip a 'Voices' albumról: 'Your Cure'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.