Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Végighallgatható az első BEGAT THE NEPHILIM album; itt az új videoklip is!

2018-07-12
Blackened melodic death metal banda Dél-New Hampshire-ből!

A Begat The Nephilim egy amerikai blackened melodic death metal banda, ami Dél-New Hampshire-ből származik. A zenekar hangzását tekintve leginkább olyan előadókkal azonosítható, mint a The Black Dahlia Murder, a Behemoth, a Cattle Decapitation és a Fleshgod Apocalypse.

A 2012-es megalakulás óta a Begat The Nephilim többek között olyan neves zenekarokkal állt egy színpadon, mint a Soulfly, a Suicide Silence, a Napalm Death, a Suffocation, a Dying Fetus, a Morbid Angel, a Job For A Cowboy és a The Dillinger Escape Plan, de számos nagy volumenű amerikai fesztiválon (Summer Slaughter, New England Metal and Hardcore Fest) is felléptek már.

A Begat The Nephilim kétségkívül mély nyomokat hagyott az adott műfaj amerikai színterén. A többéves próbatermi és turné-tapasztalat most szülte meg első gyermekét, a banda debütáló stúdióalbumát, aminek kiadása végett az Unholy Anarchy Records igazolta le őket.

Az Unholy Anarchy Records 2018. június 15-én dobta piacra a banda régóta várt bemutatkozó lemezét, ami a 'Begat the Nephilim I: The Surreptitious Prophecy / Mother of the Blasphemy' címet kapta. Az album témáját tekintve a Blaszfémia istennőjéről, az ősi nefilimekről, és egyéb korabeli teóriákról, istenségekről szól.

A tracklista:
01. L’inizio
02. Cardboard Casket
03. Anasazi
04. Drek
05. Perfect place to die
06. Fervor for flesh
07. Mobin
08. Grimoire of cryptid
09. Apotheosis of the apocalypse pt. 1: In the shadow of the Nephilim (a cold wind stirs the midnight air)
10. Apotheosis of the apocalypse pt. 2: Dawn of the Nephilim  (a warm wind breathes a new despair)

Lentebb meghallgatható a teljes lemez, valamint megtekinthető a legfrissebb videoklip, amit a 'Cardboard Casket' című számhoz forgattak.

A lemez hanganyagát Anthony Lusk Simone keverte véglegesre, a Leominister-beli Zen-beast Stúdióban, 2016 augusztusa és 2018 januárja között. Az összes dalszöveget az énekes, Tyler Smith szerezte; míg a zenét a banda (amit Smith mellett Cam Dupere gitáros, Josh Richardson dobos és Brendan Seigel basszer alkot) kollektíve komponálta. A lemezborító Sam Nelson műve.

Bővebb infók a bandáról: www.begatthenephilim.com


Végighallgatható az első BEGAT THE NEPHILIM album; itt az új videoklip is!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.