Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

ATROCITY - felkerült a német toplistára az 'Okkult' második része

2018-07-17
A német metalbanda nemrég hosszútávú szerződést kötött egy korábbi kiadójával, a Massacre Records-szal, egyúttal pedig kiadták új nagylemezüket is.

Az új, 'Okkult II' című album július 6-án látott napvilágot, az alább látható, Stefan Heilemann (Heilemania / Lindemann, Pain, Kamelot, Epica) által készített borítóval.

Az 'Okkult' második része egy "brutális és sötét mestermű", melynek producere ismét a frontember Alex Krull (Mastersound Studio) volt, akinek "neve garancia arra, hogy a dalok a lehető legsúlyosabban szólnak, atmoszférájuk és lendületük - illetve okkult témájú szövegeik - pedig azonnal magukkal ragadják a hallgatót".

Az Atrocity egyúttal azt is elárulta, hogy az új lemezen két death metal-ikon - és a banda régi barátai -, LG Petrov (Entombed A.D.) és Marc Grewe (ex-Morgoth) vendégeskedik.

Az 'Okkult II' megjelent többek közt limitált bakeliten, limitált mediabook változatban (eltérő borítóval és bónusz instrumentális CD-vel kiegészítve), valamint digitális formában. A rendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. Masters Of Darkness
02. Shadowtaker
03. Bloodshed And Triumph
04. Spell Of Blood
05. Menschenschlachthaus
06. Gates To Oblivion (feat. Marc Grewe)
07. Infernal Sabbath
08. All Men Must Die
09. Phantom Ghost
10. Devil's Covenant (feat. LG Petrov)
11. The Golden Dawn

A 'Bloodshed And Triumph' című szám itt meghallgatható:

A legújabb videoklip a 'Shadowtaker' című számhoz készült, Rainer ZIPP Fränzen (Und Action!) és a Mastersound Entertainment stábjának rendezésében:

Alább az új album limitált, bakelites és box-szettes változatának "kicsomagoló videója" is megtekinthető:

Mint az néhány héttel az album megjelenése után kiderült, az 'Okkult II' 37. helyen végzett a hivatalos német zenei toplistán.

2017 decemberében, az 'Okkult II' felvezetőjeként jelent meg a 'Masters of Darkness' című EP, amit a nagylemez nyitó-daláról neveztek el. Erre a mini-albumra - a címadó dal mellett - három további új nóta került fel.

A hivatalos lemezbemutató koncertet a nordheimi Sunstorm Open Air fesztivál nagyszínpadán rendezik meg, július 6-án.


ATROCITY - felkerült a német toplistára az 'Okkult' második része
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.