Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

IN TENEBRIZ - 10. nagylemezével készült az orosz black-doom projekt; végighallgatható a 'Winternight Poetry'

2018-05-27
Az In Tenebriz - amit egyetlen tag, a multi-instrumentalista Wolfir alkot - 'Winternight Poetry' címmel adta ki új nagylemezét, május 25-én.

A 2005-ben alakult In Tenebriz - néhány kezdetleges próbálkozást követően - 2010-ben adta ki első jelentős művét, az 'Everfrost Symphony II'-t, mellyel meghatározta alapvetően hűvös és zord drone-ambient zenéjű alapjait. 2012-ben megjelent a 'Kingdom of Cold' album, ami jóval inkább "atmoszférikus dark metal" zenét tartalmazott. Az In Tenebriz minden lemezét egy bizonyos koncepció köti össze - ez az évszakok témája. Az utóbbi években a projketre inkább az atmoszférikus black és doom metal zene jellemző, némi poszt-metalista beütéssel. A zene és a dalszövegek szerzője (egyben kivitelezője) egyetlen személy, aki Wolfir művésznéven alkot; habár két vokalista, Katharos és Shoggoth (Lauxnos, The Fall Of One Man, Emptiness Soul, stb.) több alkalommal is részt vett már astúdiós munkákban.

Az In Tenebriz új, 'Winternight Poetry' című albumán maga Wolfir biztosítja a vokál-témákat. Az új lemez történetének főszereplője egy Kai nevű hős, aki ellátogat a Hókirálynő csarnokába. Ide nagy reményekkel indul, de végül mégis a tél foglyaként végzi...

A 'Winternight Poetry' albumot többek közt a korai Katatonia / Paradise Lost / Draconian / Cemetary albumok rajongóinak ajánlják a kiadók; azaz a Satanath Records leány-vállalatai, a fehérorosz Symbol Of Domination és az orosz More Hate Productions.

A máus 25-én megjelent album dallistája így néz ki:

01. Winternight Poetry I
02. Winternight Poetry II
03. Winternight Poetry III
04. Winternight Poetry IV
05. Winternight Poetry V
06. Winternight Poetry VI
07. Winternight Poetry VII

A lenti lejátszón meghallgatható a teljes lemez:

Az album május 25-én megjelent 500 példányszámra limitált CD-n (8 oldalas szövegkönyvvel kiegészítve) és digitális formában is (rendelés itt).


IN TENEBRIZ - 10. nagylemezével készült az orosz black-doom projekt; végighallgatható a 'Winternight Poetry'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.