Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

GIOELI-CASTRONOVO - új videoklip a két Hardline-legendától: 'Remember Me'

2018-10-30
A legendás Hardline zenekar egykori párosa, Johnny Gioeli énekes és Deen Castronovo dobos július 13-án adta ki közös albumát, Gioeli-Castronovo néven.

Gioeli és Castronovo a klasszikussá vált 1992-es Hardline album, a 'Double Eclipse' révén futott be világszerte. Az énekes azóta közel harminc további lemezt rögzített, többnyire a Hardline és az Axel Rudi Pell-banda, valamint a Sega-témájú Crush 40 zenekarok tagjaként; a dobos pedig olyan legendás előadók oldalán tűnt fel, mint Ozzy Osbourne, Steve Vai, a Journey és a Bad English - jelenleg a Revolution Saints és a The Dead Daisies all-star felállásait erősíti.

Gioeli és Castronovo 25 év után talált újra egymásra; és rögtön el is határozták, hogy felvesznek egy közös albumot, 'Set the World on Fire' címen.

"Fantasztikus érzés újra Johnny-val dolgozni. Mindig is imádtam a hangját; így óriási öröm számomra, hogy részt vehetek ebben a kollaborácóban! Olyan, mintha soha nem is váltunk volna el..." - mondta a dobos.

"Olyan volt, mint az első napon, amikor megfogta a kezem és megcsókolt 1992-ben. Ha Ha!!! Csak viccelek! Viszont az igaz, hogy én sosem hagytam el Deen-t, és ő sem hagyott el engem. Az újra egymásra találás tehát igencsak könnyű volt. Remekül szórakoztunk, és eredményes munkát végeztünk. Az pedig, hogy együtt éneklünk, egyszerűen varázslatos!" - tette hozzá az énekes.

Gioeli magas szintű tehetsége tehát 25 év után újra Deen remek dob-játékával vegyül (arról nem is beszélve, hogy az utóbbi is nagyszerű vokalista) - mindez pedig egy lendületes, dallamos, őszinte és érzelmekkel teli hard rock-albumot eredményezett. A 'Set the World on Fire' július 13-án jelent meg, CD-n, LP-n és digitálisan.

Az albumot Olaszországban rögzítették, az Ivorytears Music Works Stúdióban. A producer és a hangmérnök Alessandro Del Vecchio volt, aki nem mellesleg a Hardline jelenlegi billentyűse, és a Gioeli-Castronovo dalaiban is szintizik. Mellette Mario Percudani gitáros és Nik Mazzucconi basszer alkotja a projekt stúdió-felállását.

A tracklista:
01. Set The World On Fire
02. Through
03. Who I Am
04. Fall Like An Angel
05. It's All About You
06. Need You Now
07. Ride Of Your Life
08. Mother
09. Walk With Me
10. Run For Your Life
11. Remember Me
12. Let Me Out

A lemezt itt lehet megrendelni. Ízelítőképpen alább megtekinthető a 'Through' című single és a címadó dal hivatalos videoklipje, valamint a 'Need You Now' újonnan megjelent szöveges videója, plusz a 'Who I Am' és a 'Remember Me' kisfilmje:

Alább elérhető az album munkálatait dokumentáló videó:

A Hardline 1992-es debütáló albuma - melyen a Journey két tagja, Neal Schon és Deen Castronovo is feltűnt - az úgynevezett melodic hard rock műfaj egyik legnagyobb klasszikusának számít, a kritikusok szerint, és a rajongók körében egyaránt. 2017-ben a banda az aktuális 'Human Nature' album promóciója keretében turnézott, de egyben megünnepelte a 'Double Eclipse' megjelenésének 25. évfordulóját is. Az ünnepi koncertsorozat nagy sikereket aratott; ezért a csapat úgy döntött, meghosszabítja a turnét egészen 2019-ig!

Az ünnepi turnéról és a klasszikus albumról bővebben itt írtunk.


GIOELI-CASTRONOVO - új videoklip a két Hardline-legendától: 'Remember Me'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.