Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

NOT MY MASTER - júliusban érkezik a 'Disobey' EP, amihez itt a friss videoklip!

2018-07-07
A thrash, a groove és az extrém metal agresszív változatát prezentáló, texasi Not My Master zenekar új lemezszerződést kötött.

A 2016-ban alakult Not My Master rövid időn belül az El Paso-i metal-színtér egyik legdominánsabb zenekara lett, köszönhetően zenéjük egyedi hangzásának. A Not My Master büszkén nevezi saját muzsikáját "Texas Fucking Metal"-nak. Hatásaik közt említhető emellett a Pantera, a Nirvana, az Eyehategod, és "minden, ami ezek közt van".

Az NMM az elmúlt években olyan előadók társaságában lépett színpadra / turnézott, mint a Death Angel, a Soulfly, a Nile, a Rotting Christ, az L.A. Guns, a Kyng, a Lord Dying, stb.. Az Államokat több alkalommal is körbejárták - felléptek többek közt olyan világhírű klubokban is, mint a los angelesi Whisky A Go Go és a Viper Room.

A banda Chris Collier (Korn, Prong, Fear Factory) hangmérnök közreműködésében rögzítette új mini-lemezét, a 'Disobey'-t, amire hét új felvétel került fel - köztük a Danzig 'How The Gods Kill' klasszikusának feldolgozása. A csapat az Extreme Metal Music / Rockshots Records kiadókkal kötött lemezszerződést a 'Disobey' EP július 6.-i kiadása végett.

A tracklista:
01. Acadence
02. Revenge
03. Where's God Now
04. Morning Star
05. Lies
06. How The Gods Kill (Danzig feldolgozás)
07. Consume

Az új album első ízelítője az 'Acadence' című dal hivatalos klipje. Íme a premier:

A Not My Master felállását Chris Kidwell énekes, Chelo Styes gitáros, Rudy Barajas basszer és Charlie Gonzalez dobos alkotja.


NOT MY MASTER - júliusban érkezik a 'Disobey' EP, amihez itt a friss videoklip!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.