Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Új énekes szerepel a Warmen és Thunderstone tagok alkotta KING COMPANY együttes új dalában

2019-03-12
A korábban No Man's Land néven ismert, Helsinki-beli dallamos hard rock banda bemutatta új felvételét, egyben az új énekest is.

KING COMPANY - One For The Road Album Details Revealed

A King Company bemutatta 'King For Tonight' című számának 2019-es verzióját, amit így kommentált a banda: "Ezúton szeretnénk bemutatni új énekesünket, Ilkka Keskitalo-t; méghozzá a 'King For Tonight' dal újrarögzített változatával. Ez a szám eredetileg aktuális, 'Queen of Hearts' című albumunkon szerepel. Reméljük, élvezitek a dal 2019-es változatát Ilkka hangjával!".

Ilkka Keskitalo a King Company harmadik énekese. A banda első albumán a Thunderstone frontembere, Pasi Rantanen; második, 2018-as 'Queen of Hearts' című nagylemezén pedig Leonard F. Guillan vokálozott.

A King Company eredeti felállásában a finn hard rock-színtér jólismert arcai szerepelnek; köztük Pasi Rantanen (Thunderstone) énekes és Antti Wirman (Warmen) gitáros. Mellettük Jari Pailamo (Kiuas, Ponies To Kill) billentyűs, Time Schleifer (EnfΔrce) basszusgitáros és Mirka Rantanen (Kotipelto, Thunderstone) dobos adja a ritmus-szekciót.

A King Company azonban nem elsősorban a nevekről, annál inkább a zenéről szól. A banda első demó-felvételeit eljuttatta a Frontiers Records elnökének, Serafino Perugino-nak, aki első hallás után azonnal le is igazolta a fiúkat. Debütáló albumuk, a 'One For The Road' 2016 augusztus 26-án jelent meg.

A banda a 2017-es év nagy részét hazai turnékkal töltötte; habár az év végén Pasi Rantanen-nak komoly hangszál-problémái adódtak - végül teljesen el is ment a hangja.  Mivel már le volt szervezve egy spanyolországi turné, a csapatnak sürgősen meg kellett találnia új fronemberét... A döntés egy olasz-amerikai YouTube-sztárra, Leonard F. Guillan-ra esett, aki - mint kiderült - remek performansz-készségekkel rendelkezik - végül el is vállalta a végleges énekesi posztot.

"Leonard 110%-ot nyújt a banda számára - lelkesedése mindannyiónkra kihat. Arról nem is beszélve, hogy egy fantasztikus showman-ről van szó. Korábban sosem láttam még olyat frontember, aki koncert közben egészen a bárpultig szalad, hogy onnan énekeljen a közönségnek!" - nyilatkozta korábban Mirka Rantanen.

Nem sokkal később Leonard társaságában kezdődtek meg a következő King Company album stúdiós munkálatai.

"Szerintem erősen érezhető ezen az új albumon, hogy a dalokat rögtön azután szereztük, hogy megjelent a debütáló lemez" - folytatta Mirka. "Ez alatt egyébként komoly mértékű progressziót értek; ugyanis az első albumon olyan számok szerepeltek, melyeket nagyon régen írtunk. A második lemez azonban egy friss és üde anyag, ami remek képet ad a hallgatóknak mindarról, amivé ez a banda az évek során vált. Minden tag nagyon sokat fejlődött: jobban játszunk és összeszokottabbak vagyunk, mint korábban bármikor - ez pedig jócskán meghatározza az új dalok össz-hangzását és -feelingjét".

Az új album a 'Queen of Hearts' címet kapta. A Frontiers 2018. augusztus 10-én dobta piacra az anyagot; a banda pedig a nyár és az ősz folyamán több koncertet és fesztivál-fellépést adott az új dalok promóciója keretében.

A 'Queen of Hearts'-ra itt lehet leadni a rendelést. Kedvcsinálóképpen lentebb megtekinthető az első két új single, a 'One Day Of Your Life' és a 'Living In A Hurricane' hivatalos klipje.

A tracklista:
01. Queen Of Hearts
02. One Day Of Your Life
03. Stars
04. Living In A Hurricane
05. Under The Spell
06. Never Say Goodbye
07. Learn To Fly
08. Berlin
09. King For Tonight
10. Living The Dream
11. Arrival
12. Good Thing (bónusz track; digitális verzió)


Új énekes szerepel a Warmen és Thunderstone tagok alkotta KING COMPANY együttes új dalában
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.