Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

NASTY SURGEONS - 'The Lobotomist' címmel mutatott be új klipet a spanyol death-grind alakulat

2018-06-06
A szintén spanyol Xtreem Music kiadó dobja piacra a burgosi székhelyű Nasty Surgeons új albumát, ami a Carcass, az Exhumed és a The County Medical Examiners fénykorát eleveníti fel.

A Nasty Surgeons zenekart a Mistweaver és Mass Burial együttesek egyes "elborult elméi" hozták létre, azzal a céllal, hogy egy véres, könyörtelen death metal / grindcore kombóval rémisztgessék a népet. Az alap-felállást Raúl Weaver gitáros-vokalista és Ramón Mur dobos alkotja.

A Nasty Surgeons-t a szintén spanyol Xtreem Music igazolta le 2017-ben, a banda debütáló nagylemeze, az 'Exhumation Requiem' kiadása végett (erről bővebben itt írtunk). Miután megjelent a bemutatkozó album, a banda rögtön neki is látott a következő lemez megalkotásának. Mint most kiderült, a második album 'Infectious Stench' címmel lát napvilágot, 2018. július 5-én. Az új anyag - amit különösen ajánlanak a régi Carcass, a Necrony, a The County Medical Examiners és a General Surgery rajongóinak - 11 vadonatúj számot tartalmaz. Az alább látható lemezborítót ezúttal is a neves kult-artista, Juanjo Castellano tervezte. Íme az album tracklistája:

01. Ex Putrefactione Generati
02. Smell the Carcass
03. Infectious Stench
04. Subdural Haematoma
05. Impaled Crucified and Beheaded
06. Forensic Necrophilia
07. The Lobotomist
08. In Peaces
09. (a) Mouth to Anus
09. (b) Infernal Bacterial Infection
09. (b) Dr Death

Az első előzetes, a 'Smell The Carcass' című szám lentebb meghallgatható. Ennek kapcsán így szól a banda-közlemény: "Ez a mi saját tribute-unk az istenek - azaz a Carcass zenekar - előtt. A szám központi riffje egyértelműen a régi Carcass-klasszikusokra hajaz; ezért is kapta ezt a címet. Egyébként minden bizonnyal ez a "leglágyabb", legfülbemászóbb dal az új albumon, de mi szeretjük; így biztos, hogy bevesszük a koncertek szettlistájába. Élvezzétek ti is!".

Újabban megjelent a 'The Lobotomy' című szám hivatalos videoklipje is:

Bővebb infók a Nasty Surgeons együttesről a Facebook-on érhetők el.


NASTY SURGEONS - 'The Lobotomist' címmel mutatott be új klipet a spanyol death-grind alakulat
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.