Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

EXOCRINE - a Benighted frontembere vendégeskedik a francia tech-death banda új dalában (premier)

2020-05-20
Az Exocrine a Unique Leader Records jóvoltából adja ki negyedik, 'Maelstrom' című nagylemezét.

A Bordeaux-ból származó technikás death metal banda a 2018-as 'Molten Giant' album folytatásaként jelenteti meg a 'Maelstrom' című albumot, mely a banda első kiadványa, amin Théo Gendron dobol.

A banda közleménye így szól: "Ezúttal szon voltunk, hogy ledöntsünk minden korlátot, a produkció és a kompozíciók tekintetében egyaránt. Minden kreativitásunkat beleöltük ebbe az albumba; így a 'Maelstrom' épp annyira okoz majd meglepetést, mint amennyire hűséges bandánk eredeti, sajátos hangzásához. Új dobosunk, Théo révén kipróbálhattunk igazán extrém és tempós dolgokat, egyben pedig komplex és progos témákat is. Ezen a lemezen olyan hangzás hallható, ami tökéletesen szól az albumon és a színpadon egyaránt. Lévén ez a negyedik albumunk, képzelőerőnknek semmiféle határt nem szabtunk - ezért is hallható a 'Maelstrom' dalaiban néhány vendégzenész; hogy ezzel is gazdagítsuk zenénk univerzumát. Ezen felül új hangokkal és új hangszerekkel is megpróbálkoztunk; de a lényeg az, hogy egy végtelenül intenzív, őrületes, és remek szórakozást biztosító albumra számíthattok!".

A tracklista:
01.
Maelstrom
02. The Kraken
03. Wall Of Water
04. Abyssal Flesh
05. Orbital Station
06. The Wreck
07. Starvation Project
08. The Chosen One
09. Galactic Gods

Az új album címadó dalának hivatalos videoklipje itt tekinthető meg, ízelítőképpen az előrendeléshez:


Újonnan megjelent a 'The Kraken' című szám, amiben a Benighted frontembere, Julien Truchan vendégeskedik. Ennek kapcsán így szól a banda közleménye: "Talán ez a kedvenc számunk a 'Maelstrom' albumról. A Kráken minden agresszivitását beleadtuk ebbe a számba; lévén e lény - a hatalmas csápjaival és gyilkolás-vágyával - komoly inspirációként hatott ránk! Igyekeztünk zenébe átültetni, mi jár a Kráken fejében, és honnan erede vérengzési szándéka. Ezért kértük fel a Benighted frontemberét, Julien Truchan-t, hogy vendégként énekelje fel velünk a dalt; lévén a francia metal-színtér minden bizonnyal neki van a legagresszívabb hangja. Julien által lett pontosan olyan ez a nóta, amilyennek szántuk".


EXOCRINE - a Benighted frontembere vendégeskedik a francia tech-death banda új dalában (premier)
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.