Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

'The Rut' címmel új videoklipet osztott meg a legendás metal-énekes, THOR

2020-05-27
A legendás kanadai hard rock-énekes, Jon Mikl, azaz Thor nemrég kiadott egy új, 'Rising' című albumot, amiről most friss videoklip jelent meg.

A Cleopatra Records jóvoltából február 28-án megjelent, 'Rising' című Thor album "a Metal isteneinek ajándéka. A lemez a Thor klasszikus, '80-as évekbeli metal-hangázát ötvözi modern hatásokkal, melyek az évtizedek során a nyüzsgő színtér porondján tartották a legendás metal-vikinget.

A 'Rising' album itt rendelhető meg CD-n és bakeliten. Kedvcsinálóképpen lentebb megtekinthető az album 'The Party Never Ends' című számának hivatalos videoklipje.

A tracklista:
01. Wormhole
02. Defend Or Die
03. The Game Is On! (Stadium Mix)
04. We. Will. Destroy. You
05. The Rut
06. Rising
07. The Party Never Ends
08. Power Mask
09. Son Of Thunder
10. Starmaster

Újonnan megjelent a 'Wormhole' című szám szöveges videója is. Ez a dal "főhajtás az olyan rocklegendák előtt, mint a Black Sabbath, Ozzy Osbourne és Alice Cooper, egyben pusztító csapás a metal-pozőrökre". “Throw them all in a wormhole” - üvölti könyörtelenül Thor...

A következő videó a 'The Game Is On' című számhoz készült. E kisfilm producere Jimmy Kay, a The Metal Voice műsor szerkesztője volt. A kamerát Perrin Wolfson (The Metal Voice) és Lisa Freakrock kezelte. Vendégként a videoklipben egy jégkorong-játékos, Lukas Wolfson szerepel.

2020 májusában megjelent a 'The Rut'  című szám hivatalos klipje is, ami itt érhető el:

És ha mindez nem lenne elég, nemrég egy három-lemezes (2CD+DVD) "Ultimate Collector’s edition" pakkban jelent meg a Thor klasszikus, 1985-ös koncertalbuma, a 'Live in Detroit'. Bónuszként az 'AN-THOR-LOGY' DVD, és egyéb koncertfelvételek kaptak helyet a speciális kiadványon, ami nem mellesleg megrendelhető bakeliten is.


'The Rut' címmel új videoklipet osztott meg a legendás metal-énekes, THOR
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.