Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt a norvég ACÂRASH zenekar új videója: 'Satanic Obsession'!

2020-03-30
Az Oslo-i Acârash zenekar megosztotta legfrissebbb dalát / videoklipjét.

Az Acârash egy meglehetősen sokszínű zenekar: stlílusukat tekintve a hard rock, a black ‘n’ roll, illetve a tradícionális heavy / doom metal műfaj-jelző is rájuk aggatható. A banda második albuma, a 'Descend to Purity' 2020. május 29-én jelenik meg, mint a 2018-as debüt-album, az 'In Chaos Becrowned' folytatása. Az új lemez hangzását az "ezoterikus költészet és a ritualisztikus elmélkedések" teszik igazán különlegessé.

A digitális formában, CD-n és bakeliten is megjelenő 'Descend to Purity' borítója és dallistája így néz ki:

A Karisma és a Dark Essence Records kiadók jóvoltából megjelenő album előrendelhető a banda Bandcamp-oldalán. Ízelítőképpen lentebb megtekinthető a 'Satanic Obsession' című szám hivatalos kisfilmje:

Lentebb megtekinthető az előző, 'In Chaos Becrowned' album címadó dalának hivatalos videója, aminek producere a banda dobosa, Sølve Sæther volt. “Az ‘In Chaos Becrowned’ címadó dala a káosz konstruktív, kozmikus rendbe való beilleszkedését mutatja be” - nyilatkozta a basszusgitáros-énekes Anlov P. Mathiesen. “Ez a szám egyben a betegesen irreleváns, ellenszenves istenségek portréja; egyben az elavult ideák és a régies szimbolizmus mögött rejlő erők kibocsájtása. Ettől eltekintve ez a dal inkább pozitív nézetekkel van felszerelve. Lévén ez az első albumunk címadó dala, ez testesíti meg az egész lemez központi témáját, ami tulajdonképpen a perszonális ezoterizmus, a mítikus felszabadulás és az alapvető ellenállás. Zenei tekintetben egy progresszív, dob-központú, ritmus-himnuszról van szó, ami az ismétlődő témák révén egyfajta blackened heavy metal-klimaxot sugároz magából”.

Bővebb infók a bandáról és a jövőbeni megmozdulásokról: www.facebook.com/acarash


Itt a norvég ACÂRASH zenekar új videója: 'Satanic Obsession'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.