Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

HARDCORE SUPERSTAR - borító és tracklista a 'You Can’t Kill My Rock N’ Roll' albumhoz

2018-08-31
A svéd sleaze-rock banda néhány napja közzétette következő nagylemeze, a 'You Can’t Kill My Rock N’ Roll' negyedik nyilvános dalát.

A 'You Can’t Kill My Rock N’ Roll' album szeptember 21-én jelenik meg, a GAIN Music Entertainment kiadó jóvoltából. A 12 "dobhártya-szaggató rock-himnuszt" tartalmazó lemezt a Göteborg külvárosában található Österlyckan Stúdióban vették fel, ami nem mellesleg a basszusgitáros Martin Sandvik tulajdona; így a bandát "nem érte semmilyen stressz a munkálatok során". A hanganyag keverését Dino Medanhodzic látta el.

Kezdve az 'adhd' című nyitó-dallal, egészen a 'Goodbye' című záró-tételig, a 'You Can’t Kill My Rock ‘n Roll' egy pillanatra sem hagyja cserben a hallgatót. Ez az album tele van feszes ritmusokkal, tökös attitűddel és agresszióval. A dalok hallatán a rockzene minden rajongója büszkén, ökölrázva ünnepelheti ezt a halhatatlan műfajt.

A tracklista:
01. Adhd
02. Electric Rider
03. Bring the House Down
04. You Can’t Kill My Rock ‘n Roll
05. Never Cared for Snobbery
06. Have Mercy on Me
07. Hit Me Where It Hurts
08. Useless Information
09. The Others
10. Medicine Man
11. My Sanctuary
12. Baboon
13. Goodbye

A 'You Can’t Kill My Rock N’ Roll' albumról már 2017 végén / 2018 elején közzétettek és kiadtak négy single-dalt (erről bővebben itt írtunk): a 'Have Mercy On Me', a 'Bring The House Down' és az 'Electric Rider' folytatásaként jelent meg május közepén a 'Baboon'. Lentebb mind a négy dal hivatalos klipje megtekinthető.

Augusztus végén megosztották a 'AD/HD' című szám hivatalos klipjét is. Íme a premier:

1998-as debütáló albuma megjelenése óta a Hardcore Superstar több alkalommal is körbeturnézta a világot - a rock és a metal műfaj legnevesebb bandái társaságában léptek fel (AC/DC, Aerosmith, KISS, Motörhead, stb.); illetve színpadra álltak a legnagyobb, legrangosabb fesztiváljain (Wacken, Download, Loud Park, SwedenRock).

Idei turnéjuk júniusban folytatódik Európában és Ausztráliában. Lévén idén új nagylemezzel jelentkezik a banda, és nem mellesleg ebben az évben ünnelik fennállásuk 20. évfordulóját, ősszel egy minden eddiginél nagyobb szabású, speciális körút van kilátásban!


HARDCORE SUPERSTAR - borító és tracklista a 'You Can’t Kill My Rock N’ Roll' albumhoz
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.