Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Júliusban Budapesten is fellép a LICH KING, a RAVAGE és a SEAX

2018-06-16
A Roadmaster Booking koncertszervező jelentette be, hogy az amerikai thrasher Lich King zenekar július 3. és augusztus 5. között Európában turnézik.

A turné első felében a Seax és a Ravage (július 3.-tól 25.-ig), második felében pedig a Condition Critical és az Exit Smashed (júl. 21. - aug. 5.) is színpadra lép az egyes turné-állomásokon, melynek listája az alábbi plakáton olvasható:

Íme egy kis kedvcsináló a turnéhoz, aminek budapesti koncertjét július 18-án rendezik meg, a Blue Hell klubban (erről bővebb infók itt):

Lich King (Thrash Metal/USA)
Mentegetőzés nélküli, lényegretörő Thrash Metal a 80-as évek Bay Area-bandáinak (Exodus, Slayer, Vio-lence) nyomdokain haladva. A banda eddig 5, a kritikusok által is elismert albumot adott ki, melyek mindegyikén gyors, „headbangelős“ riffekkel teli dübörgő himnuszok hallhatók néhol humoros, de mindig erőszakos dalszerzői érzékkel megkomponálva.
http://www.facebook.com/LichKingMetal/

Seax (Speed Metal/USA – EBM Records)
Gyors, régi sulis speed metal, mániákusoktól mániákusoknak. 3 elismert album és amerikai turnézás után, itt az ideje, hogy a Seax az európai színpadokon is helyt álljon.
http://www.facebook.com/seaxmetal

Revage (Heavy Metal/USA – Metal Blade Records)
A banda, a 90-es évek közepe óta terjeszti az Iron Maiden/Helloween dallamaiból és a Testament-hez, Kreator-hoz hasonló thrash csapatok, nyers erejéből összegyúrt zenéjét. Jelenleg a legutóbbi, 2017-ben kiadott 'Return of the Spectral Rider' című albumukat promotálják; de 2018. június 29-én kiadnak egy meglepetés-EP-t is, '
The Derelict City' címmel (rajta öt új dallal és egy My Pet Demon-feldolgozással).
http://www.facebook.com/RavageTheEarth/

A Terranis Productions bemutatja:
2018. július 18., szerda, 20:00 óra
Budapest, Supersonic - Blue Hell & Kvlt
Lich King, Seax, Ravage koncertek
Belépő: 3.000,- Ft (jegyek csak a helyszínen kaphatóak!)


Júliusban Budapesten is fellép a LICH KING, a RAVAGE és a SEAX
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.