Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

FLOTSAM AND JETSAM - január 18-án jelenik meg az új album, a 'The End of Chaos', amihez itt a friss videoklip!

2019-01-06
A veterán arizonai metalisták bejelentették, hogy a német AFM Records 2018. januér 18-án adja ki új, 'The End of Chaos' című stúdióalbumukat.

A banda énekese, Eric AK röviden ennyit közölt: “Készen álltok rá? Nem hiszem... Január 18. Húzzátok fel a bugyogókat, és számítsatok a legdurvábbakra!”.

A 'The End of Chaos' a banda 30 éves történetében a 14. stúdióalbum. Ken Mary dobos így nyilatkozott: "Ez a lemez egy kegyetlen gyilkos! Öt fickó nyomja maximumon a gázpedált, az elejétől a végéig!".

Michael Spencer hozzátette: "Nagyszerű hangzást értünk el, miután Ken kegyetlen dob-témái fantasztikusan passzolnak a durva vokálokhoz és gitár-témákhoz. Nagy örömünkre szolgált az is, hogy Jacob Hansen végezte el a hanganyag keverését; így végtelenül energikus lett az egész lemez. AK vokáljai tökéletesen illeszkednek Steve és Michael dalszerzői munkájához és a könyörtelen hajtóerejű ritmus-szekcióhoz!".

A lemez megjelenik digipak CD-n, többféle színű bakeliten, limitált box-szettben és digitálisan formában. Az előrendelési infókat itt lehet megtalálni.

Az új lemez borítója így néz ki:

01. Prisoner Of Time
02. Control
03. Recover
04. Prepare For Chaos
05. Slowly Insane
06. Architects Of Hate
07. Demolition Man
08. Unwelcome Surprise
09. Snake Eye
10. Survive
11. Good Or Bad
12. The End

Íme az első ízelítő, a 'Recover' dal hivatalos videója:

Újabban napvilágot látott a 'Demolition Man' és a 'Control' hivatalos videoklipje is:

A Flotsam And Jetsam-nak ez lesz az első albuma, amin Ken Mary dobol. Az Alice Cooper bandájából és az Accept-ből is ismert Ken Mary (Alice Cooper, Accept) 2017 óta turnézik együtt a Flotsam-mal; lévén az előző dobos, Jason Bittner belépett az Overkill-be. Mary mostantól hivatalosan is tagja a Flotsam-nak.

Nagy büszkeség számomra, hogy a Flotsam And Jetsam-ban zenélhetek” - nyilatkozta Mary. “Igencsak nagy kihívás számomra ez, de ugyanakkor örömmel játszom ezeket a klasszikus nótákat. Ilyen fantasztikus zenészek mellett egyszerűen hatalmas élvezet dobolni!”.

"Izgatottan jelentjük be, hogy Ken mostantól hivatalosan is bandánk dobosa” - tette hozzá a banda. “Ő dobolta fel következő albumunkat, ami várhatóan még ebben az évben megjelenik. A rajongók egy epius, bombasztikus új fejezetre számíthatnak a Flotsam And Jetsam történetében”.

A Flotsam And Jetsam legutóbbi európai turnéján egyébként teljes egészében elhangzott a klasszikus 1986-os debüt-album, a 'Doomsday for the Deceiver'. Ennek apropójából nemrég újra megjelent az album, 180-grammos bakelit formájában, az eredeti kiadó, a Metal Blade jóvoltából. Ekkor lépett színpadra a banda a német Keep It True fesztiválon (fennállásuk során ekkor és itt játszották el először teljes egészében a szóban forgó lemezt).

Amint véget ér az európai turné, a csapat visszatér Amerikába, hogy a legendás svéd power metalista HammerFall társaságában folytassa idei körútját. Ezzel kapcsolatban korábban így nyilatkoztak a tagok: "Nagyon ütős lesz ez a turné! Nem is kívánhatnánk kiválóbb turné-partnert a HammerFall-nál! Azon kívül, hogy többnyire svéd barátaink társaságában járjuk az utakat, 10 headliner koncertünk is lesz. Remélhetőleg találkozunk mindenkivel eme epikus heavy metal-túra során. Alig várjuk már, hogy találkozhassunk USA-beli és kanadai rajongóinkkal!”.

A banda aktuális turné-beosztás itt érhető el.


FLOTSAM AND JETSAM - január 18-án jelenik meg az új album, a 'The End of Chaos', amihez itt a friss videoklip!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.