Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

TRAGACANTH - júliusban jelenik meg a holland black-death banda második lemeze, amiről itt záró-tétel!

2018-05-29
A feltörekvő utrechti Tragacanth együttes a Loud Rage Music és a Pest Records kiadó jóvoltából jelenteti meg második, 'The Journey of a Man' című stúdiólemezét.

A Tragacanth egy szimfónikus hatásokkal ellátott black / death metal banda Hollandia szívében. Dalaik ősi babiloni mítoszokat és legendákat mesélnek el.

A bandát Erik Brouwer gitáros / dalszerző alapította 2014-ben. Hozzá csatlakozott rövid időn belül Jasper van Minnen (theNAME) dobos. Később a román gitáros, Adrian “OQ” Neagoe (Anarhia, ex-Negura Bunget) és Terry Stooker (Eternal Insomnia, Shadowpeak, Vartanian) énekes tette teljessé a felállást.

A Tragacanth debütáló albuma 2015-ben jelent meg, 'Anthology of the East' címmel. Ennek folytatása három évvel később született meg. Az új, 'The Journey of a Man' című anyag 2018. július 15-én lát napvilágot, a Loud Rage Music leányvállalata, a Pest Records jóvoltából, CD-n és digitális formában.

A 'The Journey of a Man' albumon érezhető a Tragacanth hangzásának fejlődése, gazdagodása; kompozícióinak progresszivitása. Dalaikat még több etnikai / folk elemmel látták el. A történet Krisztus előtt 360-ban játszódik, az ókori Görögországban. Egy beteg férfi életének utolsó napjait követhetjük nyomon a dalszövegek révén, egészen az elkerülhetetlen halál bekövetkeztéig.

Az új albumra a következő dalok kerültek fel:

01. Survival: Stagnate Reality
02. Denial: They Are Mistaken
03. Anger: Kitrine Chole
04. Depression: Waning Light
05. Bargining: Will You Answer Me?
06. Nightmare: The Vision
07. Acceptance: My Destiny Awaits
08. Suffering: The Essence Implodes
09. Death: Journey's End

A lemezről elsőként a 'Death: Journey's End' című számot osztották meg. A premier lentebb elérhető.

Nem titok, hogy következő albumunk, a 'Journey of a Man' egy személyes hangvételű alkotás. Kezdődött a történet a misztikus, enigmatikus Távol-Keleten, amitől az 'Anthology of the East' lemezen volt szó; most pedig folytatódik a sztori az ókori Görögorszában, ahol egy fiatal ember életének utolsó mozzanatainak lehetünk tanúi. Az érzelmek komplex labirintusában vergődő, iszonyú fájdalmak között senyvedő férfi spirálszerűen zuhan a mélységbe, a végső kimúlás felé, ahol Moirai már várja őt, hogy testét elsodortassa a Styx-folyóval, felszabadítván ezáltal a lelkét. Az album utolsó dala, a 'Death: Journey’s End' konkrétan a főhős rekvieme” - közölte a banda.

A hivatalos album-előzetes itt érhető el:


TRAGACANTH - júliusban jelenik meg a holland black-death banda második lemeze, amiről itt záró-tétel!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.