Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Klip-premier: MAGNACULT - 'I'm Chosen'

2018-05-29
A 2005-ben alakult, groove-death metalista MagnaCult 'Infinitum' címmel 2017-ben adta ki harmadik nagylemezét, ami a 2012-es 'Insua EnVenom' folytatása. Az új lemezről jelent most meg friss klip:

A MagnaCult Hollandia négy neves metalzenészéből verbuválódott össze: Seb (ének), Tomas (gitár), David (basszusgitár) és Bionic (dobok) öt év után készült el harmadik nagylemezével, amit komoly kihívások, személyes ügyek és egyéb bandán belüli tényezők öveznek. Így sikerült összehoznia a bandának egy újabb mesterművet; egy olyan "energikus szörnyeteget, ami még inkább összekovácsolta a felállást". 11 erőteljes, pusztító, de fontos üzenettel bíró dal került fel az 'Infinitum' című alkotásra.

Az új albumon két vendég-énekesnő is szerephez jutott; ezáltal további mélységekbe merült a csapat.
Felkértük Almát a For I Am King zenekarból, hogy brutális hangján hörögje fel a ‘Righteous Murder’ című számot; de igent mondott meghívásunkra Theresa Smith is, a brit Metaprism együttesből - ő abban a 'Holy-um' dalban énekel, ami minden bizonnyal nagy meglepetéseket tartogat minden MagnaCult-fan számára” - nyilatkozta korábban a banda gitársa, David.

Az 'Infinitum' alább látható borítóját a híres brazil művész, Gustavo Sazes (Amaranthe, The Agonist, Arch Enemy) készítette. A művet az alábbiképpen jellemezte a dobos, Bionic: "Egy káosszal teli időben nem kell meglepődni, ha az Ördög torkon ragad minket; most azonban ezt minden eddiginél nagyobb erőkifejtéssel teszi - innen pedig nincs menekvés".

A tracklista:
01. Righteous Murder
02. I’m Chosen
03. Scars
04. Liberate
05. Be Freed By Death
06. Holy-um
07. Infinitum
08. Thou Shall Trust No One
09. 8
10. Schwatt Matt
11. Trash

A MagnaCult az elmúlt években komoly rajongótábort épített maga köré. Az utóbbi tíz évben olyan neves bandákkal turnézhattak, mint a Five Finger Death Punch, a DevilDriver, az Ill Niño, a Nile, a Kittie, a Butcher Babies, a Trivium, a WhiteChapel, a Soulfly, a King810, stb...

Ebben az évben a banda újra fellép a Nile előzenekaraként (június 29-én, Alkmaar-ban); valamint headlinerként részt vesz a Sworn Alliance turnén, a Onegodless és a SEITA társaságában. Ez pedig azt jelenti, hogy 2018 őszén egyesíti erejét Hollandia három legagresszívabb thrash / death / groove metal bandája!

A MagnaCult jövőbeni turné-beosztása itt érhető el.


Klip-premier: MAGNACULT - 'I'm Chosen'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.