Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Balesetben elhunyt az ANAL CUNT egykori gitárosa, Josh Martin

2018-05-30
A legendás massachusettsi noise / grind banda egykori (1996-2011) pengetőse, Josh Martin 46 éves korában vesztette életét, 2018. május 28-án.

Martin - aki olyan bandáknak is tagja volt, mint az Adolf Satan, a Fukk, az Impaled Northern Moonforest és a Failure Clinic - a Vanyland riportja szerint a hétfői napon belezuhant a Providence Place irodaház / bevásárló-központ liftaknájába.

“A Providence-i Rendőrség jelentése szerint egy férfi belezuhant a Providence épület éttermi részlegének liftakjánába, május 28-án, hétfőn, nagyjából 22:45 körül. Fejsérülései olyan súlyosak voltak, hogy a kórházba szállítás után életét vesztette. A hivatalnokok elmondása alapján a baleset esetében kizárható a szándékosság; tehát az áldozat véletlenül esett le; nem is történt saját- és idegenkezűség sem” - jelentette a WPRI hírportál, ami ugyan nem közölte az áldozat kilétét; a Vanyaland viszont a hozzátartozók révén beazonosította a zenészt.

Nem ez volt az első eset, hogy valaki belezuhant a Providence Place liftaknájába: 2004-ben egy massachusettsi nő egy születésnapi buli után vesztette életét; 2009-ben pedig egy férfi esett le - ő azonban túlélte a zuhanást.

Josh Martin mindössze 46 éves volt. A tragédia 7 évvel azután történt, hogy az Anal Cunt frontembere, Seth Putnam 43 éves korában életét vesztette szívleállás következtében (ezzel fel is oszlott a zenekar).


Balesetben elhunyt az ANAL CUNT egykori gitárosa, Josh Martin
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.