Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

AXIS OF DESPAIR - összeálltak a Nasum, a Coldworker és az Infanticide tagjai

2018-06-20
A svéd Axis Of Despair zenekar - amit a Nasum, a Coldworker, az Infanticide, a Volturyon, a Nervgift és az Overtorture egyes tagjai alkotnak - július végén adja ki debütáló albumát.

Az Axis Of Despair bemutatkozó, 'Contempt For Man' című albumát a Southern Lord kiadó dobja piacra július 27-én. A lemezre összesen 20 dühös, energiával teli tétel került fel, nagyjából egy órában, ami "elég rövid ahhoz, hogy felkeltse a figyelmet; és elég hosszú ahhoz, hogy bemutassa, milyen mesteri módon űzi a banda az európai stílusú grindcore zenét".

A tracklista:
01. Värdelös
02. Demons And Angels
03. Pawn Sacrifice
04. The Wolven Law
05. Lockdown
06. The Punishment Begins
07. The Noose Tightens
08. Det Går Aldrig
09. Crush The Empire
10. Pre-Emptive Nuclear Strike
11. A Life Of Ceaseless Grind
12. Streams Of Sludge
13. Into The Hard Earth
14. The Pain Maze
15. Vile Behaviour
16. Defeat
17. Dull Dead Future
18. To Smite
19. A Brutal Truth
20. Flytande Död

Az Axis Of Despair-t 2013-ban alapították a Coldworker egykori tagjai, Joel Fornbrant (ének), Oskar Pålsson (basszusgitár) és Anders Jakobson (dobok). A felállást a Livet Som Insats gitárosa, Kristofer Jankarls tette teljessé. A kvartett rögtön nekilátott a dalszerzésnek: első 20 dalukat két bakelit-EP-n adták ki ('Time And Again', 'Mankind Crawls'). A két lemez megjelenése és néhány klub-koncert után megkezdték a következő húsz dal felvételét; lévén az volt a céljuk, hogy egy "ütős és agreszív grindcore, de ugyanakkor meglehetősen változatos" grindcore albumot tegyenek le az asztalra. A zeneszerzői munkálatok egy éven keresztül tartottak; 2017 nyarán pedig felvették a megírt nótákat - ebből lett az első nagylemez, a 'Contempt For Man'.

A lenti lejátszón meghallgatható három szám a lemezről.

Az Axis Of Despair fellép az idei Obscene Extreme fesztiválon (Csehország, július 19.). Hamarosan közzéteszik a Facebook-on a további lemezbemutató bulik beosztását is.


AXIS OF DESPAIR - összeálltak a Nasum, a Coldworker és az Infanticide tagjai
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.