Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Bemutatkozik a HEARTS ON FIRE együttes - itt az első dal, amit a bandáról neveztek el!

2018-06-01
A Hearts On Fire egy modern beütésű, klasszikus AOR együttes, ami a '80-as évek hatásait vonultatja fel 21. századi köntösben.

A Hearts On Fire zenekarra olyan legendák voltak a legnagyobb hatással, mint a Def Leppard, a Journey, a Whitesnake, a Dokken és a Bon Jovi. A Hearts On Fire-t "a tagok zene iránti szenvedélye szülte; a dalok pedig nagy mértékű inspirációk gyümölcsei".

"Érzésünk szerint a zene tökéletes módja a a mély érzelmek - mint például szerelem, fájdalom, megbánás, szomorúság, stb. -legjobb kifejezésmódja. Első albumunk, a ‘Call of Destiny’ pontosan erről szól" - közölte a banda, amit 2017-ben alapított Jean Funes (Sound Of Eternity) gitáros és Joel Mejia (Codigo Eterno) dobos. Miután megszülettek az első dal-ötletek, bevették a csapatba Richard Andermyr (Rian) énekest, akivel kiegészülve életre keltették a projektet.

A Hearts On Fire bemutatkozó lemeze, a 'Call of Destiny' egy legendás hangmérnök / producer / zenész, Dennis Ward (Pink Cream 69, Unisonic, Khymera) közreműködésében született meg. Ward - illetve az Eclipse frontembere, Erik Martensson - basszusgitárosként és billentyűsként is besegített a munkálatokba.

Az album várhatóan még ebben az évben megjelenik, a Melodic Rock Records gondozásában. Első ízelítőként lentebb elérhető az első single-dal, amit a magáról a bandáról neveztek el.

Hamarosan nyilvánossá válnak a további részletek a 'Call of Destiny' album kapcsán...


Bemutatkozik a HEARTS ON FIRE együttes - itt az első dal, amit a bandáról neveztek el!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.