Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Az EXODUS, a SODOM, a DEATH ANGEL és a SUICIDAL ANGELS egyesíti erejét az idei MTV Headbangers Ball turnén, ami Budapestet is érinti

2018-08-22
2018 decemberében rendezik meg az idei európai MTV Headbangers Ball turnét, amin négy neves thrash banda vesz részt.

A 17 állomásból álló MTV Headbangers Ball főzenekara az Exodus lesz. A banda frontembere, Zetro a következőképpen nyilatkozott: "Elmondhatatlanul izgatottak vagyunk, hogy év végén ismét ellátogatgatunk Európába, az MTV's Headbangers Ball Tour keretében! Európát mindig is második otthonunknak tekintettük. Fantasztikus élményekkel gazdagodtunk ezen a nyáron is - beleértve a fesztivál-fellépéseket és a headliner bulikat is. Köszi mindenkinek, aki eljött, és előre köszi azoknak is, akik a következő körútra váltanak jegyet! Micsoda fantasztikus felállás: jön a Suicidal Angels; valamint Bay Area-beli testvéreink, a Death Angel; és a német Sodom is! Alig várom már, hogy kezdetét vegye a metal-őrület! Találkozunk minden mániákussal az első sorokban!!!!!".

A Death Angel az alábbiakat fűzte hozzá a turnéhoz: "Visszatérünk, eljövünk értetek! Büszkén jelenthetjük be, hogy 2018 végén mi is részt veszünk az MTV Headbangers Ball turnén. Az Exodus, a Sodom, a Death Angel és a Suicidal Angels újra eljön hozzátok! Novemberben és decemberben találkozunk!".

A Suicidal Angels a következőket tette hozzá: "Újra itt vagyunk, hogy fantasztikus híreket osszunk meg veletek! Nem is zárhatnánk le megfelelőbb módon a 'Division of Blood' album ciklusát, egyúttal vághatnánk bele az újabb fejeztbe, mint hogy egy abszolút thrash-őrületet rendezünk az év végén! Gyilkos december elé nézünk...".

A turnén fellép az új felállással érkező Sodom is, mint a körút headliner zenekara.

Íme az idei MTV Headbangers Ball turné beosztása:

Nov. 30 - D Leipzig - Hellraiser
Dec. 01 - CZ Zlín - Hala Euronics
Dec. 02 - H Budapest - Barba Negra
Dec. 03 - PL Wrocław- A2
Dec. 04 - D Hamburg - Markthalle
Dec. 05 - NL Tilburg - O13
Dec. 06 - UK London - Electric Ballroom
Dec. 07 - D Oberhausen - Ruhrpott Metal Meeting
Dec. 08 - D Geiselwind - Christmas Bash
Dec. 09 - A Vienna - Arena
Dec. 10 - D Ravensburg - OberschwabenHalle
Dec. 11 - D Wiesbaden - Schlachthof
Dec. 12 - D Saarbrücken - Garage
Dec. 13 - D Ludwigsburg - Rockfabrik
Dec. 15 - CH Lausanne - Les Docks
Dec. 16 - D Munich - Backstage

 

Az Exodus aktuális, 10. stúdióalbuma 'Blood In Blood Out' címmel jelent meg 2014 októberében. A lemezt - melyet a visszatérő Steve "Zetro" Souza énekessel közösen rögzítettek - a legendás Andy Sneap producelte. Minderről részletesen itt írtunk.

A Sodom új, kibővült felállása 2018. május 18-án mutatkozott be élőben - erről bővebben itt írtunk.

A Death Angel legutóbbi albuma, a 'The Evil Divide' 2016 májusában jelent meg. A banda nemrég ért végére egy ausztrál / új-zélandi turnénak (a Sepultura társaságában).

A Suicidal Angels legutóbbi nagylemeze szintén 2016 májusában jelent meg. A 'Division of Blood' című albumról bővebben itt írtunk.


Az EXODUS, a SODOM, a DEATH ANGEL és a SUICIDAL ANGELS egyesíti erejét az idei MTV Headbangers Ball turnén, ami Budapestet is érinti
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.